1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    02. Kolovoz 2018. 09:28

Beba

Ja od početka umjesto Aspirina pijem Andol 100,to ti je isto

Ja inace imam naznake trombofilije i u prosloj trudnoci sam imala hematom .. A cula sam da andol jako potice krvarenje.. tj. Jace razrijedi krv nego Aspirin.. Sad dali je to istina ja neznam .. Pa me strah

• Ka_Ri
    02. Kolovoz 2018. 09:29

I ja pijem andol 75. Stvarno ne moras brinuti, potpuno su identicni. Ista je djelatna tvar tj. sastav. Nema te cega biti strah :) 

Curke koje ste bile na ultrazvuku, radujem se s vama :) Mrvice su divne i neka i dalje rastu sigurne. 

Ovih dana ne tipkam jer odmaram jer sam u ponedjeljak dehidrirala i zavrsila na infuziji. A nisam radila bas nista posebno. Vjerojatno kombinacija niskog tlaka i secera ujutro i vrucine, u ovom nasem super osljetljivom trudnickom stanju. Tako da se pazite puno, pijte vode, jedite lubenice i ostalo jer smo osjetljive. 

valentina98
    02. Kolovoz 2018. 09:32

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Dreams

Pogledam i ja popodne… Nadam se da će naći neka od nas…ako slučajno ne razgovaraj s nekim za taj zamjenski , možda bolje išta nego ništa… Jel to piješ kroz cijelu t ili? Moja teta je to znala kupovati u srbiji uvijek je bilo i punoo je jeftinije… Pa ako imaš nekoga tko ide slučajno da pitaš :/

Trebala bi ga piti jos 3 mj.. kolko sam razumjela, a za zadnjih 3 cemo vidjeti .. Naravno ako ne nadem nigdje budem uzela zamjenu, ali nekako zelim bar pokusat prvo naci.. Nakon svega sta sam prosla , ne zelim riskirati ni sitnicu..

A zbog cega pijes aspirin? Jer sam ja jucer bila u ljekarnoj i dala mi je tablete i rekla da za glavu i temperaturu smijem kroz cijelu trudnocu samo lekadol pit nikakve druge tablete 👀 
    Cure kako ste danas? 
    Sretno na pregledu tko ide danas 😊 
    Jel ima koja od vas plinove? Mene stomak pocne boliti kad me potjera.. 🙄🙄

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Ka_Ri
    02. Kolovoz 2018. 09:32

Beba

Ja inace imam naznake trombofilije i u prosloj trudnoci sam imala hematom .. A cula sam da andol jako potice krvarenje.. tj. Jace razrijedi krv nego Aspirin.. Sad dali je to istina ja neznam .. Pa me strah

Ovako laicki, mislim da to nema smisla. Jer su to doslovno identicni lijekovi i imaju djelatnu tvar u istoj dozi. To je kao da kazes da je lupocet jaci od lekadola, a i jedan i drugi su paracetamol iste gramaze. Mozes i magistru u ljekarni pitati o tome, reci joj svoje dileme i sigurno ce ti pomoci. 

Beba
    02. Kolovoz 2018. 09:37

Beba

Ja Andol pijem već godinu dana,počela sam s apsirinom ,ali mi je Andol jednostavno dostupniji,provjerila sa hematolozima i to ti je sve isto,i jedan i drugi služe za razrijeđivanje krvi.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    02. Kolovoz 2018. 09:41

Ja gotovo da u nemam više mučnina,samo dosjetljivost na mirise,ove vrućine me jako smetaju pa kad ne moram ne izlazim,jedino šta mi se stalno spava,spavam po 2x dnevno,ujutro prije 9 nikako ustati,a prije nisam po danu nikad spavala.
    Ka Ti,najbolje je ,ako ne moraš ne izlaziti na ovim vrućinama.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Ivana.28
    02. Kolovoz 2018. 09:52

Valentina

Dreams

Pogledam i ja popodne… Nadam se da će naći neka od nas…ako slučajno ne razgovaraj s nekim za taj zamjenski , možda bolje išta nego ništa… Jel to piješ kroz cijelu t ili? Moja teta je to znala kupovati u srbiji uvijek je bilo i punoo je jeftinije… Pa ako imaš nekoga tko ide slučajno da pitaš :/

Trebala bi ga piti jos 3 mj.. kolko sam razumjela, a za zadnjih 3 cemo vidjeti .. Naravno ako ne nadem nigdje budem uzela zamjenu, ali nekako zelim bar pokusat prvo naci.. Nakon svega sta sam prosla , ne zelim riskirati ni sitnicu..

A zbog cega pijes aspirin? Jer sam ja jucer bila u ljekarnoj i dala mi je tablete i rekla da za glavu i temperaturu smijem kroz cijelu trudnocu samo lekadol pit nikakve druge tablete 👀
    Cure kako ste danas?
    Sretno na pregledu tko ide danas 😊
    Jel ima koja od vas plinove? Mene stomak pocne boliti kad me potjera.. 🙄🙄

Aspirin mi je u terapiji zbog 3 spontana u godinu dana

Ivana.28
    02. Kolovoz 2018. 09:54

Cure hvala vam puno na informacijama.. 

Bas mi je drago da vas imam.  Sve je lakse odmah kada sve imamo nekoga za podrsku 😊

valentina98
    02. Kolovoz 2018. 10:01

aahaaa, oprosti nisam detaljno citala postove a zanima me zasto aspirin, u ovoj tr ce biti sve u redu, vjeruj 😊

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Ivana.28
    02. Kolovoz 2018. 10:03

Valentina

aahaaa, oprosti nisam detaljno citala postove a zanima me zasto aspirin, u ovoj tr ce biti sve u redu, vjeruj 😊

Za sada hvala Bogu je super .. 12 tj, a do sada je svaka trudnoca zavrsila sa 7, 8 .. Tako da sam presretna i ne zelim nista riskirati😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.