Evo i mene.. imamo 2,6mm, 6+1 sam t i titra srculence
Pitala sam dr.za hranu - kaže da izbjegavam sireve sa tržnice koji nisu pasterizirani, da suhomesnato mogu ali da nema ono neku nutritivnu vrijednost samo kaloričnu…
Čestitam! Ma šta se tiče hrane ,sva je hrana ok,samo treba izbjegavati sad u ovo vrijeme onu koja se lakše kvari i to je to.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Usput ja sam svoj posao ostavila prije mj dana, čak tada još nisam znala da sam trudna niti sam mislila da ću ostati jer trebalo nam je neko vrijeme dok nismo uspjeli…potrefilo se savršeno da sam otišla od tamo…posao je bio divan ali kada te netko ne cijeni onda jednostavno nakon nekog vremena nemaš više što tamo tražiti….želja mi je bila da svoje dijete ne moram ostaviti sa 6 mj dok jedva samostalno sjedi niti da me neki posao silom vrati sa god dana dok još možda nit ne prohoda…tako da ću sa nekih god i pol naći drugi posao kad ću svog bebaca mirne duše moći poslati u jaslice ili naći čuvalicu…i posvetiti se novom poslu bez ogromnih prekida. Svatko od nas ima svoje planove i treba napraviti kako misli da je najbolje za njega i što ga veseli.
Slazem se u potpunosti s ovim. Ne bi ni ja volila bebicu samu sa 6 mjeseci ostaviti..Probat cu napraviti najbolje sto mogu od svega 😊
Pitala sam dr.za hranu - kaže da izbjegavam sireve sa tržnice koji nisu pasterizirani, da suhomesnato mogu ali da nema ono neku nutritivnu vrijednost samo kaloričnu…
Cestitam! Drago mi je da je sve uredno 😊😊😊
Bubamara onda samo hrabro naprijed, svi smo uz tebe i divno je da imaš podršku pored sebe i ljude koji su spremni uskočiti... Nema razloga da onda ne prihvatiš što ti se pruža i radiš ono što voliš. Strah je uvijek prisutan kod stvari koje nam nisu posve poznate i za koje ne znamo kako će se odvijati...vjerujem da nas je strah i poroda a ipak ga jedva čekamo....neke stvari jednostavno preživiš jer znaš da dolazi nešto što vrijedi...
Bubamara onda samo hrabro naprijed, svi smo uz tebe i divno je da imaš podršku pored sebe i ljude koji su spremni uskočiti… Nema razloga da onda ne prihvatiš što ti se pruža i radiš ono što voliš. Strah je uvijek prisutan kod stvari koje nam nisu posve poznate i za koje ne znamo kako će se odvijati…vjerujem da nas je strah i poroda a ipak ga jedva čekamo….neke stvari jednostavno preživiš jer znaš da dolazi nešto što vrijedi…
Divno si ovo rekla. Hvala ti 😊
Aosijek iz kojeg si dijela Osijeka.Ja sam iz Čepina? Svijet je malen. 😆
Curke evo i mene s pregleda. Gestacijska i zumanjcana su vidljive i pravilne a vidi se neko titranje i dr nije sigurna da je to srce nego od posteljice. Za tjedan dana moram ic opet. Iskreno u soku sam i bas tuzna.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Gonal daj me sjeti kad je bila zadnja m i koliko si trudna? Kod mene se do prije dva tj vidjela samo gestacijska... A jučer evo 8+1 i srce i plod...
14.6 zadnja m. Danas je po zadnjoj mengi punih 7 tjedana
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji