1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    02. Kolovoz 2018. 11:34

AOsijek-cestitam!! Bas mi je drago da je sve dobro! 😊

Bubamara992-ma mozes ti to uz podrsku koju imas bit ce sve ok. Neke prilike treba jednostavno zgrabiti jer dodu samo jednom,a i bit ces jako ponosna na sebe kad sve to pokrenes! 😊

Gonal-u kojem si tjednu? 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

valentina98
    02. Kolovoz 2018. 11:35

Gonal  Njoj vjv uzv ne pokazuje dobro, opet bi savjetovala i dr misljenje i pregled kod privatnika, manje ces se zivcirati tih tjedan dana, a sa 7tj bi se trebao vidjeti plod, ne moze posteljica titrat (koliko sam barem ja upucena).. a postoji mogucnost i da si manje trudna pa se zato plod ne vidi, sjeti se da ne smijes biti pod stresom i sretno 🤗❤

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Gonal
    02. Kolovoz 2018. 11:36

7 tjedana

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

valentina98
    02. Kolovoz 2018. 11:37

AOsijek drago mi je da je sve uredu🤗🤩
    Bubamara zgrabi priliku, jedna je. 👏🌹

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Dreams
    02. Kolovoz 2018. 11:37

Meni je zadnja m bila 6.6. A 20.7 se vidjela samo gv a jučer evo sve lijepo...nemoj brinuti, moguće da je ovulacija bila kasnije ili nešto pa da ćeš idući tj vidjeti mrvicu i čuti srce... 

• Gonal
    02. Kolovoz 2018. 11:38

Neznam ja sam sva zbunjena i na 100 muka.
    Ja isto mislim da je to plod jer nikad nisam cula da posteljica titra al eto. Tjedan dana agonije opet.

Kikiriki
    02. Kolovoz 2018. 11:40

Gonal- probaj ne brinuti iako znam da je to tesko,mozda je oplodnja bila kasnije pa ce se drugi tjedan sve lijepo vidjeti. I mislim titranje posteljice? Nikad cula. Vjerovatno to vec srceko kuca,a gin.ne vidi dobro. Odi na drugo misljenje ili pricekaj jos tjedan.❤

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Gonal
    02. Kolovoz 2018. 11:41

Gricko3
    02. Kolovoz 2018. 11:56

Aosijek

Evo i mene.. imamo 2,6mm, 6+1 sam t i titra srculence
    Pitala sam dr.za hranu - kaže da izbjegavam sireve sa tržnice koji nisu pasterizirani, da suhomesnato mogu ali da nema ono neku nutritivnu vrijednost samo kaloričnu…

Ajme divno stvarno, bas mi je dragoo ❤❤❤ sad uzivaj 🙏😘❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bubamara992
    02. Kolovoz 2018. 11:56

Gonal i ja se slazem sa ostalima. Ako ti je puno stresno da cekas jos 7 dana, idi privstno ako si u mogucnosti. Bit ces mirnija dosta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.