AOsijek-cestitam!! Bas mi je drago da je sve dobro! 😊
Bubamara992-ma mozes ti to uz podrsku koju imas bit ce sve ok. Neke prilike treba jednostavno zgrabiti jer dodu samo jednom,a i bit ces jako ponosna na sebe kad sve to pokrenes! 😊
Gonal-u kojem si tjednu?
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Gonal Njoj vjv uzv ne pokazuje dobro, opet bi savjetovala i dr misljenje i pregled kod privatnika, manje ces se zivcirati tih tjedan dana, a sa 7tj bi se trebao vidjeti plod, ne moze posteljica titrat (koliko sam barem ja upucena).. a postoji mogucnost i da si manje trudna pa se zato plod ne vidi, sjeti se da ne smijes biti pod stresom i sretno 🤗❤
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
AOsijek drago mi je da je sve uredu🤗🤩
Bubamara zgrabi priliku, jedna je. 👏🌹
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Meni je zadnja m bila 6.6. A 20.7 se vidjela samo gv a jučer evo sve lijepo...nemoj brinuti, moguće da je ovulacija bila kasnije ili nešto pa da ćeš idući tj vidjeti mrvicu i čuti srce...
Neznam ja sam sva zbunjena i na 100 muka.
Ja isto mislim da je to plod jer nikad nisam cula da posteljica titra al eto. Tjedan dana agonije opet.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Gonal- probaj ne brinuti iako znam da je to tesko,mozda je oplodnja bila kasnije pa ce se drugi tjedan sve lijepo vidjeti. I mislim titranje posteljice? Nikad cula. Vjerovatno to vec srceko kuca,a gin.ne vidi dobro. Odi na drugo misljenje ili pricekaj jos tjedan.❤
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Evo i mene.. imamo 2,6mm, 6+1 sam t i titra srculence
Pitala sam dr.za hranu - kaže da izbjegavam sireve sa tržnice koji nisu pasterizirani, da suhomesnato mogu ali da nema ono neku nutritivnu vrijednost samo kaloričnu…
Ajme divno stvarno, bas mi je dragoo ❤❤❤ sad uzivaj 🙏😘❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gonal i ja se slazem sa ostalima. Ako ti je puno stresno da cekas jos 7 dana, idi privstno ako si u mogucnosti. Bit ces mirnija dosta
Sortiraj odgovore
Najstariji