1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    01. Kolovoz 2018. 23:12

Cure molim Vas za pomoc.. 
    U terapiji imam Aspirin 100mg iz Zagreba sam i niti u jednoj apoteci vise nema za kupiti Aspatin navodno su ga povukli.. Dali ima koja cura da nije iz Zagreba koja bi mi ucinila velikuuu uslugu i vidjela dali kod nje ima negdje , pa ako ima da mi kupi par kutija i posalje postom i stavi otplatu .. placanje pouzecem kolko je platila  .. Ja posaljem na taj nacin novac i platim dostavu .. Znaci sve u mom trosku.. 
    Imala san 3 spontana u godinu dana i od prvog dana ove trudnoce mi je terapija Aspirin 100 .. iskreno strah me uzeti neku zamjenu kada sam sada napokon uspijela izgurat trudnocu do 12 .tj .. Eto ako je neka voljna pomoc bila bih zahvalna do neba 😊

02. Kolovoz 2018. 07:33

Id3m ja danas u grad i u ljekarnu, pa ti pogledam. 

Aosijek
    02. Kolovoz 2018. 08:01

Dreams

Gonal jesi li i ti išla danas na uzv?
    Aosijek ti ides sutra ili idući čet? Ako je sutra sretnoo

Dreams idem danas, sad za sat vremena... javim se kad se vratim... 

Monikaharmonika
    02. Kolovoz 2018. 08:17

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

U terapiji imam Aspirin 100mg iz Zagreba sam i niti u jednoj apoteci vise nema za kupiti Aspatin navodno su ga povukli.. Dali ima koja cura da nije iz Zagreba koja bi mi ucinila velikuuu uslugu i vidjela dali kod nje ima negdje , pa ako ima da mi kupi par kutija i posalje postom i stavi otplatu .. placanje pouzecem kolko je platila .. Ja posaljem na taj nacin novac i platim dostavu .. Znaci sve u mom trosku..
    Imala san 3 spontana u godinu dana i od prvog dana ove trudnoce mi je terapija Aspirin 100 .. iskreno strah me uzeti neku zamjenu kada sam sada napokon uspijela izgurat trudnocu do 12 .tj .. Eto ako je neka voljna pomoc bila bih zahvalna do neba 😊

Moja mama isto pije Aspirin 100mg ali ga nisu mogli naći nigdje .Okolica Osijeka. 

Ivana.28
    02. Kolovoz 2018. 08:44

kollinarh

Id3m ja danas u grad i u ljekarnu, pa ti pogledam.

Hvala ti od punooo 😊

Ivana.28
    02. Kolovoz 2018. 08:45

Monikaharmonika

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

U terapiji imam Aspirin 100mg iz Zagreba sam i niti u jednoj apoteci vise nema za kupiti Aspatin navodno su ga povukli.. Dali ima koja cura da nije iz Zagreba koja bi mi ucinila velikuuu uslugu i vidjela dali kod nje ima negdje , pa ako ima da mi kupi par kutija i posalje postom i stavi otplatu .. placanje pouzecem kolko je platila .. Ja posaljem na taj nacin novac i platim dostavu .. Znaci sve u mom trosku..

Moja mama isto pije Aspirin 100mg ali ga nisu mogli naći nigdje .Okolica Osijeka.

Izgleda onda da su ga svuda povukli😔
    A budemo vidjeli .. Mozda se negdje ipak nade .  

Dreams
    02. Kolovoz 2018. 09:12

Pogledam i ja popodne... Nadam se da će naći neka od nas...ako slučajno ne razgovaraj s nekim za taj zamjenski , možda bolje išta nego ništa... Jel to piješ kroz cijelu t ili? Moja teta je to znala kupovati u srbiji uvijek je bilo i punoo je jeftinije... Pa ako imaš nekoga tko ide slučajno da pitaš :/ 

Dreams
    02. Kolovoz 2018. 09:13

Ili poslati upit toj njihovoj ljekarni ako ima ako su voljni poslati... Ne znam, nisam pametna... 

Ivana.28
    02. Kolovoz 2018. 09:15

Dreams

Pogledam i ja popodne… Nadam se da će naći neka od nas…ako slučajno ne razgovaraj s nekim za taj zamjenski , možda bolje išta nego ništa… Jel to piješ kroz cijelu t ili? Moja teta je to znala kupovati u srbiji uvijek je bilo i punoo je jeftinije… Pa ako imaš nekoga tko ide slučajno da pitaš :/

Trebala bi ga piti jos 3 mj.. kolko sam razumjela, a za zadnjih 3 cemo vidjeti .. Naravno ako ne nadem nigdje budem uzela zamjenu, ali nekako zelim bar pokusat prvo naci.. Nakon svega sta sam prosla , ne zelim riskirati ni sitnicu..

Beba
    02. Kolovoz 2018. 09:18

Ja od početka umjesto Aspirina pijem Andol 100,to ti je isto

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.