1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    17. Lipanj 2018. 08:55

Cure.. Mene danas uopce ne bole grudi,  a do sada ih nisam mogla taknut.. Jel to normalno? 

• AnaKorcula
    17. Lipanj 2018. 09:34

Ajme  više ne znam....skuzila sam samo da svašta može svakako varirati,tako da mislim da se ne bih trebala brinuti ,žene kad ne znaju da su trudna onda i ne idu za tim simptomima...opusti se bit će to ok😁

• AnaKorcula
    17. Lipanj 2018. 09:35

Ja nemam  apetit danima već...ah ko više ista zna😏

Blaza26
    17. Lipanj 2018. 09:48

Mene isto jutros ne bole,uzivaj haha bolit ce danas
    Meni sve varira u toku dana,malo bole,malo ne bole. Al su tako lijepo narasle😆😆😆 da bar hoce ovako ostat 😀

SarahZg
    17. Lipanj 2018. 09:51

Mene obično popodne ali ne previse.
    Ali Zato me boli glava. Ko da će ispasti kroz celo

Ivana.28
    17. Lipanj 2018. 13:26

Valjda sve tako mora biti .. Samo sto mi previse pratimo simptome i sve .. Pa se zavrinemo za sitnicu..
    Ja sam danas si kupila onaj baby doppler za pracenje srca bebe.. Samo je jos meni fullrano za to ... Ali jedva cekam 8tj pa da mogu cuti svoje zlato kad god pozelim .. 😄 mislim da ce mi bit puno lakse uz tu spravicu..

Redhead
    17. Lipanj 2018. 13:42

Meni jutros nije bilo mucnina ni povracanje hvala Bogu... sise me bole na svaki pokret.. a apetit se otvorio, da ne ureknem 😂😂😂 i pocelo mi se piskiti svako malo kap po kap

Redhead
    17. Lipanj 2018. 13:43

Zar nije da od 14 tjedna mozes preko toga cuti srce?

Ivana.28
    17. Lipanj 2018. 13:49

Ja sam kupila malo skuplju verziju. Kazu od 8tj.. Znam jednu curu koja je koristila taj koji ja imam isto od 8 . pa se nadam da cu i ja naci nesto sa 8..

SarahZg
    17. Lipanj 2018. 14:00

Ja razmisljam o tome jer ću inače poluditi s nikakvim pregledima dok ne dođem u hrvatsku.
    Sad imam pregled 2 i 4.7 pa ću onda nakon toga kupiti valjda možda me to drži smirenom. Naravno ako sve bude ok na pregledima.
    Gdje si kupila?Koje marke?

Nadam se da ste mi sve dobro ok.ova glavobolja moja je prešla u gađenje i danas mi paše samo slatko sve mi se gadi. Bila sam u eucanu ništa nisam mogla kupit. Sva sreća da dragi radi cijeli dan jer neznam kak bi kuhala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.