Pozz cure da se i ja pridruzim.
Ja sam na Duphastonu 3x1 od nepunog 7 tjedna. Pocela krvarit,otkrili mi veliki hematom,od tada sam na strogom mirovanju.
Jucer sam bila na kontroli sve je u redu hvala Bogu,hematom je i dalje tu,cudnog oblika,kao nije puno sirok ali je dugacak. Eto mirujemo,dane provodim citajuci,gledam tv. Piskim svako malo 🙈🙈 mucnine pretjerane nemam ali ponekad,obicno navecer.
Kako vi stojite s mucninama?? Sta fino papate?
Meni je termin 19.01. Eto toliko o meni za sada 😅😇
E da sto se tice te boli kao da cete dobit. Nirmalno je to. Ja nisam ni znala da sam trudna,tocno se sijecam 12.5 isli u Split kod moje tetke na pricest,mene boli kao da cu dobit,ali od M nista i tako danima boli,i jos kasnije. Sad povremeno ponekad boli,al sve to sjeda na mjesto nadam se. 😊😊😊
Evo da se i ja javim. 21.06.imam prvi pregled
.To mi je ustvari termin koji sam zakazala još prošli mjesec jer smo trebali na konzultacije za humanu reprodukciju. Po zadnjoj M sam danas 4+7 . To je ustvari jako rana trudnoća. Nemam nekih posebnih simptoma, malo grudi i probadanja dolje. Mučnina za sada ne. Nadam se da će biti sve u redu.
Ja sam danas radila pileći juhicu, pohano i krumpir. Zsborsvila sam kupit salatu pa smo imali krastavce.
Meni je danas iscjedak opet neke čudne boje ali me boli manje.
Baš kao i ti imam strah uzeti duphaston jer sam zadnji put dobila utrogestan. Zatvorio me i plod je u meni bio bez srceka od 7 do 13 tjedna. Nisam opće krvarila.
Sad sam se opet zahvalila u krevet da mirujem čim vise
Dobro dosle curke.. Nadam se da ce svima biti sve dobro .. I da cemo napokon uskoro imati svoje andjeleke kraj sebe ..
Sarah sad je sve ok srceko kuca?
Treba samo mirovati i bude sve ok..
Ja sam rekla u ovoj trudnoci nikako necu pristat na terapiju duphastonom jel svaku proslu kada sam ga pila sam pocela krvarti poslije njega i zavrsilo je spontanim. Ja neznam dal je to povezano ili se to meni tako poklopilo, ali bas imam strahove od toga 😐
Sad je sve ok za sada. Na prošlom pregledu s 8 tjedana smo inalo 167 otkucaja :)
Hvala Bogu da je tako ☺
Upravo to:)
Cure, dobrodosle! :)))
Zelim svima laku i skolsku trudnocu :)))
Sortiraj odgovore
Najstariji