1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    16. Lipanj 2018. 15:00

Pozz cure da se i ja pridruzim.
    Ja sam na Duphastonu 3x1 od nepunog 7 tjedna. Pocela krvarit,otkrili mi veliki hematom,od tada sam na strogom mirovanju. 
    Jucer sam bila na kontroli sve je u redu hvala Bogu,hematom je i dalje tu,cudnog oblika,kao nije puno sirok ali je dugacak. Eto mirujemo,dane provodim citajuci,gledam tv. Piskim svako malo 🙈🙈 mucnine pretjerane nemam ali ponekad,obicno navecer. 
    Kako vi stojite s mucninama?? Sta fino papate?
    Meni je termin 19.01. Eto toliko o meni za sada 😅😇

Blaza26
    16. Lipanj 2018. 15:04

E da sto se tice te boli kao da cete dobit. Nirmalno je to. Ja nisam ni znala da sam trudna,tocno se sijecam 12.5 isli u Split kod moje tetke na pricest,mene boli kao da cu dobit,ali od M nista i tako danima boli,i jos kasnije. Sad povremeno ponekad boli,al sve to sjeda na mjesto nadam se. 😊😊😊

Monikaharmonika
    16. Lipanj 2018. 15:07

Evo da se i ja javim. 21.06.imam prvi pregled
    .To mi je ustvari termin koji sam zakazala još prošli mjesec jer smo trebali na konzultacije za humanu reprodukciju. Po zadnjoj  M sam danas 4+7 . To je ustvari  jako rana trudnoća. Nemam nekih posebnih simptoma, malo grudi i probadanja dolje. Mučnina za sada ne. Nadam se da će biti sve u redu. 

SarahZg
    16. Lipanj 2018. 15:08

Ja sam danas radila pileći juhicu, pohano i krumpir. Zsborsvila sam kupit salatu pa smo imali krastavce.

Meni je danas iscjedak opet neke čudne boje ali me boli manje. 
    Baš kao i ti imam strah uzeti duphaston jer sam zadnji put dobila utrogestan. Zatvorio me i plod je u meni bio bez srceka od 7 do 13 tjedna. Nisam opće krvarila.

Sad sam se opet zahvalila u krevet da mirujem čim vise

SarahZg
    16. Lipanj 2018. 15:16

Dobro došle :)

Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 15:32

Dobro dosle curke.. Nadam se da ce svima biti sve dobro .. I da cemo napokon uskoro imati svoje andjeleke kraj sebe    .. 
    Sarah  sad je sve ok srceko kuca? 
    Treba samo mirovati i bude sve ok.. 
    Ja sam rekla u ovoj trudnoci nikako necu pristat na terapiju duphastonom jel svaku proslu kada sam ga pila sam pocela krvarti poslije njega i zavrsilo je spontanim.  Ja neznam dal je to povezano ili se to meni tako poklopilo,  ali bas imam strahove od toga 😐

SarahZg
    16. Lipanj 2018. 16:12

Sad je sve ok za sada. Na prošlom pregledu s 8 tjedana smo inalo 167 otkucaja :)

Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 16:15

Odlicnooo..

Redhead
    16. Lipanj 2018. 17:11

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Hvala Bogu da je tako ☺

Upravo to:)
    Cure, dobrodosle! :)))
    Zelim svima laku i skolsku trudnocu :)))

Redhead
    16. Lipanj 2018. 17:11

Ja se taman sad probudila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.