1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaKorcula
    17. Lipanj 2018. 14:25

Redhead koliko si trudna?

Bulbi91
    17. Lipanj 2018. 14:33

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Valjda sve tako mora biti .. Samo sto mi previse pratimo simptome i sve .. Pa se zavrinemo za sitnicu..
    Ja sam danas si kupila onaj baby doppler za pracenje srca bebe.. Samo je jos meni fullrano za to … Ali jedva cekam 8tj pa da mogu cuti svoje zlato kad god pozelim .. 😄 mislim da ce mi bit puno lakse uz tu spravicu..

Cure,malo vam se ubacujem...vidim da se spominje baby watcher od 8tt ....nemoj se iznenaditi ako ne uspijes pronaci tako rano otlucaje...eto cisto da se bzvz ne bi brinula...
    Ja sam kupila bas od mas-a iz ljekarne i na njemu pise da ide od 12tt,ali evo i sad u 13tt uspijem onako na tren samo uhvatit otkucaje...jer bebice su jos male,pa se puno micu i taman kad pronađes otkucaje ona se pomakne...zato  u visim tt to postaje sve lakse kako beba raste...

Ivana.28
    17. Lipanj 2018. 14:34

Ja sam kupila ovaj od frendice .. Ona ga je platila 900kn 

Ivana.28
    17. Lipanj 2018. 14:36

Kad krene da uspijem cut cu biti puno,  puno mirnija.. 

Bulbi91
    17. Lipanj 2018. 14:37

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Ja sam kupila ovaj od frendice .. Ona ga je platila 900kn

I mas-ov je u ljekarni toliko.Nemam losu namjeru.Moj kom je bio da se ne bi nepotrebno brinula jer u 8tt je beba jos vrlo mala.Sretno.

Ivana.28
    17. Lipanj 2018. 14:37

Hvala draga☺

Redhead
    17. Lipanj 2018. 15:23

AnaKorcula

Redhead koliko si trudna?

7+1
    Ti? :)

SarahZg
    17. Lipanj 2018. 15:40

Budem pogledala gdje to mogu kupit ovdje kod sebe. Možda me smiri namo. Danas sam van sebe i nemrem si pomoc.

Hvala na slikici

• AnaKorcula
    17. Lipanj 2018. 16:39

Ja još čekam potvrdu...kasni mi menstr. Imam grceve nisko dole...tri testa su mi poz....sutra idem da vidim jel sve ok,imala sam jednu  biokemijsku😐pa se bojim

• AnaKorcula
    17. Lipanj 2018. 16:41

Neznam kako racunati..od dana kad je moguće da sam zatrudnjela ili od prvog dana zadnje men?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.