1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SarahZg
    16. Lipanj 2018. 17:36

Dobro jutreko hh

• AnaKorcula
    16. Lipanj 2018. 17:49

Pozdrav žene....dali je koja imala problema u prvim tjednima trudnoće sa bolovima u stomaku,točnije nize dole...i jajnicima i osjećaju kao da će dobit...ahh..mene strah jer sam izgubila već jednu trudnoću,inače konobarim i neznam dal mi to šteti jer me još više boli dok hodam

SarahZg
    16. Lipanj 2018. 18:06

Koliko si trudna?
    Ja sam imala, i kako sam radila na recepciji hotela nisam mogla stajati 8 sati jer mi je jako veliki pritisak bio. Osjetila sam  da me grci dole niže reže kao da će sve ispasti iz mene. Rekla sam dokotorici i kada je radila ultrazvuk rekao je da je sve jako blizu cerviksa i da je bolje da mirujem. Zadnja dva dana ponovno to osjecam i to s kombinacijom boli u leđima. Mozda sam previše po kući radila i hodala. Mislim da ću morati to mirovanje malo ozbiljnije shvatit

• AnaKorcula
    16. Lipanj 2018. 18:26

Ja još čekam potvrdu trudnoće od doktora, negdje bi mogla bit trudna oko 4 tj...tri testa su mi pozitivna i sada idem u ponedjeljak  vadit betu...ali taj pritisak dole traje cijeli dan  dok sam na nogama...kad sjednem sve je ok je

• AnaKorcula
    16. Lipanj 2018. 18:26

AnaKorcula

Ja još čekam potvrdu trudnoće od doktora, negdje bi mogla bit trudna oko 4 tj…tri testa su mi pozitivna i sada idem u ponedjeljak vadit betu…ali taj pritisak dole traje cijeli dan dok sam na nogama…kad sjednem sve je ok je..imam i jako nisko maternicu

• AnaKorcula
    16. Lipanj 2018. 18:37

Strah me da mi se nesto ne dogodi...radim 10 sati

SarahZg
    16. Lipanj 2018. 18:43

Znam nimalo ugodan osjećaj. Probaj čim laganije hodati da tebi bude lakše i sjesti kad uhvatis priliku barem sam ja tako. i obavezno reći doktoru kako se osjećaš i šta te boli. I ja sam se nažalost prekasno krenula boriti za sebe i zdravlje zadnji put. Drzim fige da sve bude ok kod doktora.

• AnaKorcula
    16. Lipanj 2018. 18:47

Da,idem u ponedjeljak...nebi mi trebalo biti ništa ha?

Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 18:59

Mislim da treba mirovanje shvatiti doslovno.. Mene danas ujutro boljelo koda cu dobiti i u ledima .. Legla sam i bilo je ok.. Onda sam islla do ducana i sad me opet jako boli i eto me opet u krevetu.. Tu cu i ostati😔 Bas se brinem .. Ne mogu bas puno pozitivno razmisljati nakon tri spontana ,  a stvarno se nadam najboljem .. Nadam se da je to normalno ,  ali uvijek postoji taj strah

• AnaKorcula
    16. Lipanj 2018. 19:04

Ajme baš mi je žao....I ja sam imala jednu biokemijsku...sad se bojim...ali jake smo mi😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.