Pozdrav žene....dali je koja imala problema u prvim tjednima trudnoće sa bolovima u stomaku,točnije nize dole...i jajnicima i osjećaju kao da će dobit...ahh..mene strah jer sam izgubila već jednu trudnoću,inače konobarim i neznam dal mi to šteti jer me još više boli dok hodam
Koliko si trudna?
Ja sam imala, i kako sam radila na recepciji hotela nisam mogla stajati 8 sati jer mi je jako veliki pritisak bio. Osjetila sam da me grci dole niže reže kao da će sve ispasti iz mene. Rekla sam dokotorici i kada je radila ultrazvuk rekao je da je sve jako blizu cerviksa i da je bolje da mirujem. Zadnja dva dana ponovno to osjecam i to s kombinacijom boli u leđima. Mozda sam previše po kući radila i hodala. Mislim da ću morati to mirovanje malo ozbiljnije shvatit
Ja još čekam potvrdu trudnoće od doktora, negdje bi mogla bit trudna oko 4 tj...tri testa su mi pozitivna i sada idem u ponedjeljak vadit betu...ali taj pritisak dole traje cijeli dan dok sam na nogama...kad sjednem sve je ok je
Ja još čekam potvrdu trudnoće od doktora, negdje bi mogla bit trudna oko 4 tj…tri testa su mi pozitivna i sada idem u ponedjeljak vadit betu…ali taj pritisak dole traje cijeli dan dok sam na nogama…kad sjednem sve je ok je..imam i jako nisko maternicu
Znam nimalo ugodan osjećaj. Probaj čim laganije hodati da tebi bude lakše i sjesti kad uhvatis priliku barem sam ja tako. i obavezno reći doktoru kako se osjećaš i šta te boli. I ja sam se nažalost prekasno krenula boriti za sebe i zdravlje zadnji put. Drzim fige da sve bude ok kod doktora.
Mislim da treba mirovanje shvatiti doslovno.. Mene danas ujutro boljelo koda cu dobiti i u ledima .. Legla sam i bilo je ok.. Onda sam islla do ducana i sad me opet jako boli i eto me opet u krevetu.. Tu cu i ostati😔 Bas se brinem .. Ne mogu bas puno pozitivno razmisljati nakon tri spontana , a stvarno se nadam najboljem .. Nadam se da je to normalno , ali uvijek postoji taj strah
Ajme baš mi je žao....I ja sam imala jednu biokemijsku...sad se bojim...ali jake smo mi😁
Sortiraj odgovore
Najstariji