1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Lipanj 2018. 16:45

AnaKorcula

Neznam kako racunati..od dana kad je moguće da sam zatrudnjela ili od prvog dana zadnje men?

Od prvog dana zadnje menstruacije ti se računa ,tak i doktori gledaju 🙂

• AnaKorcula
    17. Lipanj 2018. 16:51

Onda sa trudna 7 tj..a prije 5 dana negdje mi nije vidio  ginekolog ništa na ultrazvuk...a ostala sam trudna ima oko 3 tj jer točno znam...pa kako sad 7😣😣😣

17. Lipanj 2018. 16:58

AnaKorcula

Onda sa trudna 7 tj..a prije 5 dana negdje mi nije vidio ginekolog ništa na ultrazvuk…a ostala sam trudna ima oko 3 tj jer točno znam…pa kako sad 7😣😣😣

A neznam draga,moguće da ti je bila kasnija ovulacija,meni je po uzv trudnoća bila tjedan dva manja od samog početka 

• AnaKorcula
    17. Lipanj 2018. 16:59

Ovulacija znam da mi je kasnila jer mi je rekao gin...

SarahZg
    17. Lipanj 2018. 17:11

Nemoj se nervirati. Pokušaj biti smirena ako je kasnija ovulacija i sve moguće da je manje. Oni računaju od prvog dana zadnje m ali kad bude vidljivo točno izmjere i kažu ti koliko je veliko. Mi smo dva dana veći nego šta je bila računica prema menstroaciji.  A ovulacija mi je bila čudnovata kada sam pratila na stalice počela mi je izgleda odmah dan nakon menge već jer mi je kratak ciklus. A ja sam pocela mjeriti prema uputama na ovulacijskim štapićima tri dana nakon

• AnaKorcula
    17. Lipanj 2018. 17:13

❤....sutra je moj presudan  dan....hahaha

17. Lipanj 2018. 17:14

AnaKorcula

❤….sutra je moj presudan dan….hahaha

Sretno draga,želim ti urednu trudnoću i slatku bebicu😍😍😘😘🤗🤗🤗,ja svoju dobila prije 12 dana😍😍😍😍😍

• AnaKorcula
    17. Lipanj 2018. 17:16

Hvala mila moja...čestitam 😁

17. Lipanj 2018. 17:17

AnaKorcula

Hvala mila moja…čestitam 😁

Hvala ☺️

SarahZg
    18. Lipanj 2018. 08:09

Dobro jutro curke, kako ste mi danas?
    • Ana sretno danas na pregledu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.