Neznam kako racunati..od dana kad je moguće da sam zatrudnjela ili od prvog dana zadnje men?
Od prvog dana zadnje menstruacije ti se računa ,tak i doktori gledaju 🙂
Onda sa trudna 7 tj..a prije 5 dana negdje mi nije vidio ginekolog ništa na ultrazvuk...a ostala sam trudna ima oko 3 tj jer točno znam...pa kako sad 7😣😣😣
Onda sa trudna 7 tj..a prije 5 dana negdje mi nije vidio ginekolog ništa na ultrazvuk…a ostala sam trudna ima oko 3 tj jer točno znam…pa kako sad 7😣😣😣
A neznam draga,moguće da ti je bila kasnija ovulacija,meni je po uzv trudnoća bila tjedan dva manja od samog početka
Nemoj se nervirati. Pokušaj biti smirena ako je kasnija ovulacija i sve moguće da je manje. Oni računaju od prvog dana zadnje m ali kad bude vidljivo točno izmjere i kažu ti koliko je veliko. Mi smo dva dana veći nego šta je bila računica prema menstroaciji. A ovulacija mi je bila čudnovata kada sam pratila na stalice počela mi je izgleda odmah dan nakon menge već jer mi je kratak ciklus. A ja sam pocela mjeriti prema uputama na ovulacijskim štapićima tri dana nakon
❤….sutra je moj presudan dan….hahaha
Sretno draga,želim ti urednu trudnoću i slatku bebicu😍😍😘😘🤗🤗🤗,ja svoju dobila prije 12 dana😍😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji