1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 19:09

Da.. Hvala Bogu tu se mozemo izjadati jedna drugoj pa nam je malo lakse.. 😄

• AnaKorcula
    16. Lipanj 2018. 19:09

Znači sa tim simptomom bi mogla biti trudna?žene što mislite?

Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 19:12

A koje simptome imas?
    Ako su ti tri testa pozitivna pa onda valjda jesi trudna.. Mislim da je mala mogucnost da 3 testa krivo pokazu

• AnaKorcula
    16. Lipanj 2018. 19:17

Pa malo su mi natekle  grudi al ništa me ne bole ,i ta bol dole nisko...Strah me rezultata 

Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 19:21

Mislim iskreno da se nemas sta brinuti. Odmaraj maximalno kolko mozes .. Kada god mozes lezi se.  Sta se tice simptoma nije svakoj trudnici isto .. 
    Drzim fige da budu pozitivni rezultati 😚

Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 19:21

Obavezno javi.. Ja imam u utorak pregled i iskreno se nadam da cu vidjeti ❤

• AnaKorcula
    16. Lipanj 2018. 19:26

Hvala žene moje i vama svaka sreća...vidimo se ovdje  kad doznamo rezultate🤩🤩🤗

Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 19:40

Mozeee. Obavezno javi 😍😊

SarahZg
    16. Lipanj 2018. 20:48

Odmaranje nema nam druge.
    Javite kako su prošli pregledi.

Redhead
    16. Lipanj 2018. 21:58

AnaKorcula

Pozdrav žene….dali je koja imala problema u prvim tjednima trudnoće sa bolovima u stomaku,točnije nize dole…i jajnicima i osjećaju kao da će dobit…ahh..mene strah jer sam izgubila već jednu trudnoću,inače konobarim i neznam dal mi to šteti jer me još više boli dok hodam

Otvori odma bolovanje! Ja sam isti tren otvorila, konobar u restoranu. Misli na sebe i dijete!  Boli te briga sta ce ti reci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.