1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    18. Lipanj 2018. 10:28

Ja sam danas bas super .. ,😁 
    Sutra imam pregled i nikako docekat.. Nadam se da cu vidjeti ❤
    Kako se vi osjecate danas?

SarahZg
    18. Lipanj 2018. 10:54

Drzim fige za ❤️
    Jučer glavobolja  kakvu nikad nisam osjetila. Šou. Danas sve po starom malo glava malo leđa malo nelagode niže u trbuhu i naravno mučnina.  Ta mučnina me barem smiri dok je prisutna. 
    Hhh baš se stalno žalimo ali mi je baš drago da imamo jedna drugu da se razumijemo kako nam je i šta nam je.

• AnaKorcula
    18. Lipanj 2018. 10:57

Pozdrav žene....bila sam na ultrazvuk...vadila sam betu i gotov mi je nalaz oko 1 h ....na ultrazvuku doktor i dalje vidi nesto malo zadebljano...kaže da ćemo čekat betu danas pa ćemo po njoj vidjeti što se događa jeli biokemijska ili je ok...tako sam depresivna,neznam više ni kako racunati koliko sam trudna....samo znam da me pice simptomi neki i bojim se da će te samo jednom stati ...nemogu si pomoći u tom razmisljanju 

SarahZg
    18. Lipanj 2018. 11:00

Čekamo betu onda. Javi. Držim fige

https://lmtf.lilypie.com/OaKQp1.png 

Ivana.28
    18. Lipanj 2018. 11:07

Nadam se da ce biti sve uredu.. Drzimo fige .. Javi nam betu😘

Redhead
    18. Lipanj 2018. 11:36

Hellooooo.. :)
    Evo jutros povracanje a sad jedem kruha i pastete 😂😂😂 
    Biti ce sve dobrooo!
    Ode je baaas vruce. A imam malo stan porediti i onda cu leci malo napokon

• AnaKorcula
    18. Lipanj 2018. 12:59

Žene,beta mi je 900

• Ivy88
    18. Lipanj 2018. 13:18

Curke evo i mene k vama,mozda sam trudna malo vise od vas,ovo mi 10 tjedan poceo(ako sam dobro racunala,hehe)...bila kod ginica sa 7 tjedana po njegovom,srceko kucalo i narucio me tek za 3 tjedna.
    .sad u srij.idem i nemogu docekat...nista posebno ne osjecam,grudi bolne kao pred mengu,mucnina nemam,tu i tam me zaboli lijevi jajnik kad duze stojim,apetita nemam ali ni prije trud.nisam bila neki jelac,ne piskim cesto,jedino mi se spava,a kad legnem nemogu zaspat...nadam se da sam napisala vecinu toga kao i vi...😆😆

AllieH
    18. Lipanj 2018. 13:23

AnaKorcula

Žene,beta mi je 900

Kad si rekla da ti je bila zadnja M? 

Luka ❤

• AnaKorcula
    18. Lipanj 2018. 13:32

Mene pitaš?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.