1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 07:50

Ja imam dorucak,  rucak,  vecera i meduobroke neke vocke.. Ne jedem masno .. Izbjegavam neke namjernice.. I sve mi to ide super,  ali bas nekako me sad uhvatilo i uopce nemam apetita..
    Valjda bude danas bolje.. 🤣

Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 08:18

Cure.. Danas imam neke lagane bolove kao da cu dobiti .. Dali je i vama tako bilo u 5tj. Meni je danas 5+4?

SarahZg
    16. Lipanj 2018. 10:07

Jutreko curke. 
    Meni je bilo tako. I isto me brinulo. Rekli su mi da se plod gnijezdi. Probaj danas čim više u krevetu bit i mirovat a ne radit po kući.

Mene je jučer popodne jako bolilo. Čudna bol skroz nisko i ko da me ova dva jajnika bole i jaka bol u leđima. Jutros osjetim naprijed malo manje ali leđa još  bole. Znam da nas sve to jako brine. 

Redhead
    16. Lipanj 2018. 10:29

Ja sam plakala koliko me bolilo. Sve je to normalno. Kad osjetis bol lezi. Ali, mene bi zabolilo bas kad bih se preforsirala.
    Evo jutros se digla i ravno wc skoljka. Jadan moj zeludac :/ 

Redhead
    16. Lipanj 2018. 10:30

Jel koristite kakve tablete Dupston ili Utrogestan

SarahZg
    16. Lipanj 2018. 11:10

Dobila sam ali sa 8 tjedana i zato jer sam ja tražila. Irsko porodiljno zdravstvo ovaj. Zbog čega vodim sve u privatnoj poljskoj klinici. Pošto sam dobila tek sa osam tjedana rekla je ako vidim opet iscjedak tamne boje da krenem uzimat Za sad je sve hvala Bogu ok

Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 13:34

Ja iskreno imam strahove od tog duphastona.
    Vaki puta bi mi ga dali kad sam imala ova tri spontana i cim bi ga pocela pit,  drugi dan bi pocela krvariti .. 
    Danas cu dan provesti u krevetu i nadam se da ce biti sve ok.. Bas se jako brinem,  a citam okolo i to je navodno normalno posto se maternica siti,  ali... Ne mogu si pomoc,  a da nisam u sto briga

Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 14:31

Sta papate za rucak danas?
    Ja sam si napravila krem juhu od mrkve,  brokule i karfiola.. Raznjice sa pireom i zelenu papriku i paradajz na salatu .. Bas me veseli rucak danas ,🤣😂
    Izbjegavam slatkise ,  ali bas mi se jede nesto slatko danas pa cu poslije rucka si pojesti onu torticu tipa kao kao 😋

Redhead
    16. Lipanj 2018. 14:32

Ja sam ga dobila na hitnoj i pila ga 2-3 dana i onda mi je moj dr dao Utrogestan 3×2 al ga ja samo navecer stavim jer sam cijeli dan u pokretu, al od onda niti krvi niti smedeg niti grceva Bogu hvala

Ivana.28
    16. Lipanj 2018. 14:44

Hvala Bogu da je tako ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.