Joooj zenskeoje sad ste me malo uplasile s tim pricama o suhomesnatim proizvodima 🤔 za vikend sam bila u slavoniji na svadbi i u posjetu rodbini, a naravno gdje god smo dosli vadili su kulena, seke, speka i svega sta ide uz to. A meni ko za inat bas se jeo taj kulen i naravno da sam si ga priustila, sad se samo nadam da nece biti nekih posljedica. Sto se tice mucnina mogu se pohvaliti da me polako popustaju i da je situacija s zelucem sve bolja, jedino sto imam trenutaka kad mi određene stvari jaaako smrde 😑
Inace danas prema podacima moja mrvica i ja smo 10+6 zajedno
Drziteeeee seee
https://lbdf.lilypie.com/c0Eop2.png
Ja sam jela sve zivo.
Prsut, sir, kulen, slanina, morske plodove, (skoljke, lignje, sipu), pila kolu ugl sve ka prije i rodila zdravu curicu. Naravno voce i povrce svaki dan na meniju al su n tu godinu stalno bila neka slavlja i tu su uvik salame i pice svakako a ja sam slaba na coca colu 😂 ja se uopce s tim nebi opterecivala. To je kao i pusenje u trudnoci, samo po meni je ovo prvo manje stetno jer ne radi svaki dan. Ocu rec sve sta je u normalnim kolicinama je okej :) jos najbolje da sam 9 mj samo kuhano jedemo, nedaj boze sendvic pojest 😂
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Pa nisu bas velike mogucnosti da se pokupi listerija, ali ako se pojede pa i najmanji komadic zarazenog mesa recimo, mogu se imati posljedice. Isto za toksoplazmu, mada vecina nas ima razvijena antitijela za toksoplazmu, ja recimo nemam, pa se pazim sirovog i sve temeljito perem prije jela. Vjerujte da je dovoljan komadic..ja sam jela na pocetku sve, misleci da ne moze nista bit ako ne pretjerujem, mada sam znala da ne bi trebala jer me doktorica i prije upozorila zbog toksoplazme. Ali evo u zadnje vrijeme sam malo vise razmisljala i citala o tome i necu vise nikako jest sto je zabranjeno.
Curke,nije da vas prepadam nesto, i ja mozda pretjerujem. Mozda najbolje da svaka pita svog dr u vezi tog
Ei curke.. Evo i mene napokon.. Beba je super , napredujemo .. imamo 6 cm i vadili smo krv za probir pa za tjedan dana moram doc na mjerenje itd.. sada cu se odmoriti od ovog sunca jel me tlak ubi..
Dreams drzim fige za sutra, sutra imas pregled jel ili? I trazi slicicu da nam uslikas 😊
Ja sam skuzila da sam naduta od mineralne, i imam zgaravicu od majoneze 😂 a za suhomesnate proizvode nisam znala da steti, inace ja sve jedem stvarno i evo da kucnem nista se nije dogodilo 😶
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ei curke.. Evo i mene napokon.. Beba je super , napredujemo .. imamo 6 cm i vadili smo krv za probir pa za tjedan dana moram doc na mjerenje itd.. sada cu se odmoriti od ovog sunca jel me tlak ubi..
Ajj predivnoo 😍😍. Ps. meni ne pise tvoje korisnicko ime,mozda se nesto pobrkalo,uvijek mi stoji samo link od lillypie? 🤔
Dreams-sretno sutra i ne brini,bit ce sve ok! Javi nam se i salji slikicu obavezno! 😊
Mene danas nesto probadalo dole u maternici dok sam hodala i stajala pa kad se legla bilo ok,i onda opet kad sam radila rucak neki cudan osjecaj dole,bolucka ali ne jako nego onako neugodno cudno. Je imala to koja? Je to ono sirenje maternice? Kasnije sam prelezala sve do sada i sad sam ok. Znalo me prije tu i tamo pecnut i zaboluckat ali ne kao danas.🤔
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki mene je tako štreckalo par dana dok kuham, spremam ili nešto, onda se smirim i prođe...
Mislim sa je Valentina neki dan napisala da su sva ta štreckanja i probadanja normalna dok baš jako ne bole da je tako rekao gin na zadnjem pregledu.
Sva štreckanja i blaga probadanja su ok,crijeva, maternica sve radi tamo dolje...
ja muku mučim sa odlaskom na wc... jučer popila donata, b aktiva i ništa..nula bodova...
Dreams javi se kad obaviš...
Ja idem sutra u 9...
Jutro curke. Sretno Dreams na pregledu danas i javi nam vijesti😊 ja sutra isto oko 8 idem na izv. Necu docekat🙈
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji