1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    30. Srpanj 2018. 16:45

Ja sam prespavala pola dana 😂 led poceo pasat pa me probudio 🙄 kako ste cure? 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Ivana.28
    30. Srpanj 2018. 17:19

Hej curke.. Da vam se i ja malo javim napokon.. Bili smo malo na moru .. Vrijeme je pre grozno.. imam problema sa tlakom, jako je nizak pa do 19, 20h niti ne izlazim , nego sam doma.. Inace super hvala Bogu.. Sutra napokon pregled u 13h nakon 4. Tj .. Iskreno jedva sam docekala .  Bas sam uzbudena da vidim svoje malo zlato napokon.. Kako ste mi vi? Kako prezivjavate ovo vrijeme?

valentina98
    30. Srpanj 2018. 19:27

Cure da vam javim da sam bila po doznake kod ginice, pregledala me zato sto oko 20tog idem u Njemacku, a sad u subotu na more, trudnoca je i dalje u redu, ovako rekla mi je i objasnila da je svo strecanje i svi mali bolovi ili nelagoda normlano, ali ako krene krvarenje i jaki bolovi i grcevi to je vec zabrinjavajuce, moja mrvica pravilno raste, po ultrazvuku sam 7+6, srce kuca, a mrvica izgleda kao mali grahic 🤣😁 stitnjaca je u redu, treba se samo kontrolirati i ne treba terapija 😊 rekla mi je i dalje folacin i kad osjecam da me bole misici da popijem magnezij ili kalcij ili tako nesto od vitamina :) 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Dreams
    30. Srpanj 2018. 20:23

Drago mi ke da si nam se javila, mene muči glava dosta često a nikad prije nije ali dobro.. Sparina je i uzas kao što kažeš, pritisak stalno neki... Sretno sutra i javii nam se.. Nemoj da te nemaaa...
    Valentina utješila si nas sad sve ja mislim a tim objašnjenjem i presretna sam da je s bebom sve dobro.... Nemoj nas zab u njem i na moru 😛 javi se ponekad ako uspiješ ali najprije uživaj i odmori... 

Kikiriki
    30. Srpanj 2018. 20:49

Tako i ja vecinom navecer zivnem malo. Ako izadjem po suncu (odvedem psa na brzinsko piskanje ) drzim se hlada i sjene jer ne mogu izdrzati ni 5 min stajanja dok me sunce przi .A i ova vlaga u zraku me bas smeta,imam osjecaj kao da mi svako malo fali kisika. Sretno sutra i javi nam se 😊

Valentina- bas mi je dragooo!!! 😊❤

Dreams- ako te jaka glavobolja uhvati mozes popiti Lupocet ili tako nesto,bitno da je paracetamol od oko 400 do 500 mg. Mene kad glava boli prvo zamolim dragog da mi dobro izmasira vrat i ramena,stavim hladan oblog na celo i odspavam. Opcenito mi to pomogne,ako ne onda zadnje tabletu. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

valentina98
    30. Srpanj 2018. 20:55

Naravno cure, ne sekirajte se, mobitel je malo-malo u rukama i na ovom forumu, sve vas pratim, samo sto ne pisem cest

o😊 evo slikice malog grahica 😁😁

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Ivana.28
    30. Srpanj 2018. 21:08

Valentina.. Bas mi je drago da je sve dobro.. cuvaj se i izbjegavaj samo jako sunce na moru .. 
    Ja isto stalno imam osjecaj da mi fali kisika i tek evo sad od 21 h sam ok i malo mi je lakse.. uopce vise neznam kako da si pomognem jel svaki dan do 21 h kao da me nema.. vidjet cu sta ce sutra doktorica reci ..

Aosijek
    30. Srpanj 2018. 21:40

Valentina super slicica..pazi na vas i javljaj se kad  mozes...
    Ja sam se sad naljutila na Internet hahaahha...jede mi se sendvic..onako mekano pecivo, kecap, gauda i piko s povrcem..i naravno da mi u glavi ono -ne salame za trudnice !! Onda bi salatu s tunom..opet ne... jadna sam vam i hormonalna 

valentina98
    30. Srpanj 2018. 22:50

Hvala vam :) naravno da cu se javljati😊😊 
    Hmmm, zasto ne salama? Meni se jede non stop, ja ju jedem 😐😐

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Dreams
    31. Srpanj 2018. 07:29

Kikiriki tako i ja...pas je malo uskraćen za dužu šetnju pa odem s njim ili ovako ranije i kasno navečer a ovo između samo trk da obavi...
    Što se glave tiće morati ću kupiti nešto da imam doma jer sam do sada pila neofen i za glavu i za zub i za temp za sve... A njega ne smijem jel?
    Valentina divan ti je sličica 😍
    Aosijek ja jučer skuham juhu, meso, krumpir, sos volim to najviše i sjednem malo kao odmoriti i jede mi se pizza ili sendvič... Mislim si ma proći će me ali nee postajalo je sve gore. . Uzmam tel zovem Saloon za jedan sendvič s tunom, već se vidim kako ga jedem i sjetim se ne tuna... Ajooj žalosti... Pizzu sam na kraju  ipak naručila 😂
    Tune se bojim zbog te žive ali salamu i dalje jedem :/

Eii da sutra idem na pregled pa vam se javim... Iskreno se nadam da će sve biti oke...da se vidi plod i srceko da kuca...nakon dva tj od gv samo se treba vidjeti ako je sve ok jel? A nadat ćemo se da je. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.