1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    29. Srpanj 2018. 14:55

bubamara992

Beba

Kako to da primaš clexane, ko ti je prepisao?

Doktorica mi prepisala

Pitam te jer ja pokušavam doć do heparin a i prošla sam IVF,pa hematologa i niko ne može ili želi prepisati, sutra idem u ambulantu za rizične pokušat.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

bubamara992
    29. Srpanj 2018. 15:08

Beba

bubamara992

Beba

Kako to da primaš clexane, ko ti je prepisao?

Doktorica mi prepisala

Pitam te jer ja pokušavam doć do heparin a i prošla sam IVF,pa hematologa i niko ne može ili želi prepisati, sutra idem u ambulantu za rizične pokušat.

Ja imam blagu trombofiliju. Doktorica mi je odma prepisala bez ikakvih komplikacija. Hematologu nisam ni isla..nije mi ni spominjala. Prije tog sam imala dva spontana. A zasto tebi treba heparin?

Beba
    29. Srpanj 2018. 15:17

Jer imam povišene trombocite,hepar he navodno samo bolnice mogu prepisati.

DANTE

bubamara992
    29. Srpanj 2018. 16:20

Beba

Ne znam stvarno. Ja sam u Bosni, mozda je ovdje drugacije ipak

Beba
    29. Srpanj 2018. 17:28

bubamara992

Beba

Jesi uspjela šta riješiti?

DANTE

• Ka_Ri
    29. Srpanj 2018. 18:17

Meni je dr. opce prakse nakon spontanih dala uputnicu za hematologiju za dr. Rincica u Vinogradskoj. Dosla tamo, dao mi je popis pretraga, obavila pretrage po kojima se nije otkrila trombofilija tj. nista sto bi upucivalo da je to uzrok spontanih. Osoblje gore i sam doktor su divnu. Ustanovili su neku mutaciju na PAI za koju se inace ne daje heparin, ali odlucili su ga dati za svaki slucaj. Dosla sam gore neki dan, rekla da imam plus i dobila heparin - fragmin 5000. 
    Eto Beba mozda da pokusas tamo...

bubamara992
    29. Srpanj 2018. 18:24

Beba

bubamara992

Beba

Jesi uspjela šta riješiti?

Evo muz dosao s posla i ide odma u grad..nadam se da radi negdje nesto. Ako nista na hitnu cu. Mislila sam popit aspirin, jer sam i prije pila ali nesto sam se ufrkala, bolje da se ne zezam. Hvala u svakom slucaju :)

bubamara992
    29. Srpanj 2018. 18:25

Ka_Ri

Meni je dr. opce prakse nakon spontanih dala uputnicu za hematologiju za dr. Rincica u Vinogradskoj. Dosla tamo, dao mi je popis pretraga, obavila pretrage po kojima se nije otkrila trombofilija tj. nista sto bi upucivalo da je to uzrok spontanih. Osoblje gore i sam doktor su divnu. Ustanovili su neku mutaciju na PAI za koju se inace ne daje heparin, ali odlucili su ga dati za svaki slucaj. Dosla sam gore neki dan, rekla da imam plus i dobila heparin - fragmin 5000.
    Eto Bebamozda da pokusas tamo…

I ja isto imam neku mutaciju pai za koju se valjda inace ne daje heparin. Ali eto bolje da smo "zasticene". Meni je nekako lakse psihicki kad znam da koristim nesto :))

bubamara992
    29. Srpanj 2018. 18:28

Beba a je li imas bilo kakvu terapiju? Ja sam prosču trudnocu dobila Duphaston i Adpirin 100, alinazalost ipak se lose zavrsilo. Mada kod mene tada i Torch nije bio uredan, pa je mozda i tobio uzrok

Beba
    29. Srpanj 2018. 18:49

Pijem i ja aspirin i crinone, vidjet ćemo sutra šta će bit,nije mi ZG blizu pa ću najprije pokušat sa Ri .

DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.