Ja danas nisam popila aspirin i niti jedan put me nije zabolilo niti strecalo dapace bas se dobro osjecam. Moram u cetvrtak pitat sto napravit dal pit il ne.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Dobro jutro cure 😊
Bas si nesto razmisljam kako cu u zimi imati veliki trbuscic i morati cu kupiti novu zimsku jaknu/kaput,i ostale garderobe. Pa me zanima znate li mozda neke online ducane da imaju povoljniju ponudu jer mi se neda dati previse novaca po ducanima za jaknu koju cu nositi vjerovatno samo jednu zimu. 🤔🤷🏻♀️
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Pozdrav cure, evo nalaz od stitnjace 😑😑 jel to u redu ili?
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Valentina antitjela su ti povišena a nalaz ti je oke za sada ali bi trebala za mj dana prekontrolirati opet.. Ideš li na pregled? U Os se ne moraš naručiti samo dođeš s tim nalazom i uputnicom od dr opće prakse i odma te prime kao trudnicu. Ja sam bila prošli tj..
Kikiriki toliko si me nasmijala ja sam čim je test bio pozitivan pitala muža ajme morat ću kupit novu zimsku jaknu...😂 Istražujem još pa ako nešto otkrijem javim i ti istoo javi ako nađeš...
Jel ta antitijela štete bebi? Znala sam da mi nece valjat nalaz, al sam se sad uplasila i za to malo sto su povisena, prije dok sam se kontrolirala bili su preko 1000 i doktori su mi govorili da necu moci ostati trudna, ali eto sada su dosta pala na 77 iako nisam pila nikakve tablete :/
Na pregled sam kod svoje doktorice narucena tek 30.8 s tim da pregled necu moci obaviti tada jer prije idem u Njemacku tako da cu otici prije odlaska da me pregleda zadnji puta i to je to, a danas moram ici po doznake pa cu i nalaz odnijeti odma da doktorica vidi 😶
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Kikiriki pogledaj na Maxi Nova.. znam da su oni proslu zimu imali dobrih i povoljnih 😊
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Kikiriki toliko si me nasmijala ja sam čim je test bio pozitivan pitala muža ajme morat ću kupit novu zimsku jaknu…😂 Istražujem još pa ako nešto otkrijem javim i ti istoo javi ako nađeš…
hehehehe ja sam jučer popodne došla do istog zaključka - neću stat u jaknu :) :)
Valentina moja su bila isto preko 1000 prije god dana sada ih nisam kontrolirala... Spušta ih selen... Mislim da sad nemaju neki poseban utjecaj jedino da će bebu kontrolirati čim se rodi tako sam bar shvatila jer između ostalog problemi sa štitnjačom znaju biti nasljedni. Sve u svemu mislim da ti je za sada nalaz ok. Poslikam ti svoj kasnije ako hoćeš ali ja sam na terapiji zadnjih god dana i sad svaka 3-4tj moram kontrolirati.
Valentina- po meni nalaz izgleda ok,samo su antitijela povisena,ali posto je drugo u normali vjerovatno nije nista strasno. Pitaj ti danas dr.svakako pa nas nauci sta to tocno oznacava u trudnoci 😊
-bacit cu oko na Maxi Novu,hvalaa :)
Dreams- hahah 😂🤣 to je to,krenule smo na vrijeme traziti,do zime cemo nesto nac 😂
Za sada sam otkrila Asos mislim da salju i u Hr. Trenutno nema zimske robe ali cu ih pratiti posto imaju razne cijene.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji