1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    30. Srpanj 2018. 10:39

A Osijek- 🤣😂 mene dragi gleda u nevjerici kako uopce mogu razmisljati o zimskoj robi dok se topimo od vrucine 😂 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

valentina98
    30. Srpanj 2018. 10:56

Cure hvala vam puno, javim vam danas svakako sta doktorica kaze :) meni je stomak opet nadut i sve mi smrdi 😂 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Aosijek
    30. Srpanj 2018. 11:16

I ja sam sva napuhnuta i boli me, ali mislim da to bole crijeva više nego išta drugo...
    Njuh mi je ekstra pojačan, nije da mi smrde stvari već ih samo osjetim puno jače...

bubamara992
    30. Srpanj 2018. 11:49

Mene crijeva bas muce. Konstantno me bole.. kontam mozda to i nije najnormalnije..ali eto i vas bole😏

• Gonal
    30. Srpanj 2018. 12:14

Curke ja se razradila od jutros, uhvatila se bacanja nepotrebnih stvari iz kupaonice, hrpa krema i kremica koje nikome ni nicem ne sluze. Ipak cu sad kupovat kremice s drugom namjenom pa treba mjesta malo napravit😂 lagana mucnina je jutros bila al sad je dobro. 
    Za probavu probajte pit sumeci magnezij, meni je od njega super. Od pocetka nisam imala zatvor nit me to mucilo.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Kikiriki
    30. Srpanj 2018. 12:23

Meni mucnine lagano prolaze. Danas smo 10+0,i jucer i danas osjetim blagu mucninu ali ne 🤮. Isto tako cini mi se da mi se crijeva napokon vracaju u normalu. Nadam se da je sa bebicom sve ok -naravno sad cu se brinuti zasto mi je bolje 😏,iako znam da sad bi trebalo sve polako popustati.🤷🏻‍♀️

Dreams
    30. Srpanj 2018. 12:34

Gonal koji mg uzimas? 
    Meni neka blaga mučnina ako sam gladna a sad i neki bzvz osjećaj kad pojedem ali sve je podnošljivo i ok. Danas zovem gin da vidim kad mogu doći na pregled 🙂

Dreams
    30. Srpanj 2018. 12:35

Gonal ja nikako da se pokrenem, ali baš danima razmišljam napraviti reda u kupaonici i ormaru s robom...sve je još onako u planovima...ali kad krenem mislim da će pola letit.

Kikiriki
    30. Srpanj 2018. 12:52

Haha,ja vec par dana planiram peglati ali se ne mogu natjerati po ovoj vrucini nikako. Roba se samo mnozi. 🙈

Aosijek
    30. Srpanj 2018. 13:08

Čini mi se da ste vi sve više/ duže trudne nego ja... sudeći po potpisima ispod jel... 
    Kikiriki 10 tj , Bubamara 11.... 
    Radite li ili ste na bolovanju ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.