1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aosijek
    31. Srpanj 2018. 08:16

Dreams - mislim da je za bolove jedino Lupocet tj.paracetamol dozvoljen. Mene malo glava boli navečer , više kao neki pritisak, no rješavam to spavanjem :D
    Što se tiče salame - čitala sam kao da treba izbjegavati neprerađeno meso - salame, suhomesnato ( moš mislit, nema slađeg nego slanine na sitno narezane ). Sad mi se više ne jede naravno, to me sinoć uhvatilo. 

Mislim da i tunu možemo 1x mj pojesti , onu malu konzervu neće nam ništa biti...
    Ja u četvrtak idem na UZV. Ne brini sve će biti ok :)

bubamara992
    31. Srpanj 2018. 08:22

Nepreradjene mesne preradjevine, suhomesnato isto kao i nedovoljno peceno meso i nedevoljno kuhana jaja, svjezi sir..to ne bi smjele zbog listerije i toksoplazme. A meni se suhomesnato posebno jede i salama isto 😫

Kikiriki
    31. Srpanj 2018. 08:31

Valentina-predivna slikica!! 😊😍

AOsijek-joj ja bih tako htjela jesti pastu sa tunom. Samo mi je tuna u mislima. A kad smo bili na moru jeli su mi se morski plodovi i gamberi. 🤦🏻‍♀️ Naravno nista od tog nisam jela.😥 

Dreams- samo je paracetamol dozvoljeno uzimati ovako kao na "svoju ruku" ,ibuprofeni se mogu uzeti ali samo pod nadzorom dr i to u mg koliko ti prepisu,mislim da nesmije biti prvo i trece tromjesjecje ili tako nesto. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Dreams
    31. Srpanj 2018. 08:38

Ma zato i nisam popila jer sam pretpostavila da neofen ne smijem a drugo nisam imala tako da saž otišla spavati i bilo je oke, nisu to neke glavobolje više pritisak pa radije preživim nego da pijem tablete... Ni inače ih ne uzmem dok mi nije baš jako loše a sad pogotovo ne bi ako mogu izbjeći . Ali kupit moram da imam pri ruci... 
    Uf i slanina da na sitno... Čitala sam i ja da treba izbjegavati suhomesnato i to, ali negdje sam čitala i da nema boljeg doručka za trudnice od slanine i jaja.... Ma u biti ne treba pretjerivati u tome, ali ono tu i tamo malo za gušt valjda može proći... 

Aosijek
    31. Srpanj 2018. 08:45

Ja sam prošli petak na poslu pojela 2 punjene lignje, prijale su mi, kasnije skužim kao morski plodovi... 
    Mislim da domaća slanina ( provjerenog podrijetla ) neće prouzročiti poteškoće ako se pojede nekad. jasno mi je za primjerice jaja na oko, ipak je to polu sirovo to ću izbjegavati svakako. 

Ivana.28
    31. Srpanj 2018. 08:51

Jutro cure, 
    Kako ste mi danas?
    Mene glava boli za poludjet od kad sam se probudila.. pricekat cu i nadam se da ce proci sama od sebe .. da ne moram piti tablete.. Danas u 13h imam pregled.. Jedva cekam, a opet u najgore vrijeme moram van iz kuce, a tlak me bas ubija.. Drzite fige da bude sve dobro .. 

Ivana.28
    31. Srpanj 2018. 08:53

Sta se tice suhomesnatih proizvoda.. Ja neznam kako bi zivjela da nema suhe sunke.. jedino to me spasi za tlak.. sunka, spek.. sve sto je slano .. Inace padam u nesvjest.. danas cu pitat doktoricu dali je to ok i sta ona preporuca..

Dreams
    31. Srpanj 2018. 08:58

Sretno na pregledu...neka sve bude u redu... i javi šta kaže za šunku i slaninu 😛 

Beba
    31. Srpanj 2018. 09:00

Jutro cure, imam pitanje za vas , da li ste vi na uzv čule srce ili ste samo vidjele kako treperi? Pitam jer sam išla jučer na konzultacije u TA za heparin i sestra koja me primila rekla je da dr nije napisala SA-srčana akcija .Dr koja me kasnije primila ,kao ni moja soc gin nisu ništa o tome govorile,dr u TA je napisala uredna trudnoća,ali mi je ova bacila bubu u uho.Imala sam samo taj jedan Uzv

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    31. Srpanj 2018. 09:01

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Sta se tice suhomesnatih proizvoda.. Ja neznam kako bi zivjela da nema suhe sunke.. jedino to me spasi za tlak.. sunka, spek.. sve sto je slano .. Inace padam u nesvjest.. danas cu pitat doktoricu dali je to ok i sta ona preporuca..

Sretno na pregledu!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.