Dreams - mislim da je za bolove jedino Lupocet tj.paracetamol dozvoljen. Mene malo glava boli navečer , više kao neki pritisak, no rješavam to spavanjem :D
Što se tiče salame - čitala sam kao da treba izbjegavati neprerađeno meso - salame, suhomesnato ( moš mislit, nema slađeg nego slanine na sitno narezane ). Sad mi se više ne jede naravno, to me sinoć uhvatilo.
Mislim da i tunu možemo 1x mj pojesti , onu malu konzervu neće nam ništa biti...
Ja u četvrtak idem na UZV. Ne brini sve će biti ok :)
Nepreradjene mesne preradjevine, suhomesnato isto kao i nedovoljno peceno meso i nedevoljno kuhana jaja, svjezi sir..to ne bi smjele zbog listerije i toksoplazme. A meni se suhomesnato posebno jede i salama isto 😫
Valentina-predivna slikica!! 😊😍
AOsijek-joj ja bih tako htjela jesti pastu sa tunom. Samo mi je tuna u mislima. A kad smo bili na moru jeli su mi se morski plodovi i gamberi. 🤦🏻♀️ Naravno nista od tog nisam jela.😥
Dreams- samo je paracetamol dozvoljeno uzimati ovako kao na "svoju ruku" ,ibuprofeni se mogu uzeti ali samo pod nadzorom dr i to u mg koliko ti prepisu,mislim da nesmije biti prvo i trece tromjesjecje ili tako nesto.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Ma zato i nisam popila jer sam pretpostavila da neofen ne smijem a drugo nisam imala tako da saž otišla spavati i bilo je oke, nisu to neke glavobolje više pritisak pa radije preživim nego da pijem tablete... Ni inače ih ne uzmem dok mi nije baš jako loše a sad pogotovo ne bi ako mogu izbjeći . Ali kupit moram da imam pri ruci...
Uf i slanina da na sitno... Čitala sam i ja da treba izbjegavati suhomesnato i to, ali negdje sam čitala i da nema boljeg doručka za trudnice od slanine i jaja.... Ma u biti ne treba pretjerivati u tome, ali ono tu i tamo malo za gušt valjda može proći...
Ja sam prošli petak na poslu pojela 2 punjene lignje, prijale su mi, kasnije skužim kao morski plodovi...
Mislim da domaća slanina ( provjerenog podrijetla ) neće prouzročiti poteškoće ako se pojede nekad. jasno mi je za primjerice jaja na oko, ipak je to polu sirovo to ću izbjegavati svakako.
Jutro cure,
Kako ste mi danas?
Mene glava boli za poludjet od kad sam se probudila.. pricekat cu i nadam se da ce proci sama od sebe .. da ne moram piti tablete.. Danas u 13h imam pregled.. Jedva cekam, a opet u najgore vrijeme moram van iz kuce, a tlak me bas ubija.. Drzite fige da bude sve dobro ..
Sta se tice suhomesnatih proizvoda.. Ja neznam kako bi zivjela da nema suhe sunke.. jedino to me spasi za tlak.. sunka, spek.. sve sto je slano .. Inace padam u nesvjest.. danas cu pitat doktoricu dali je to ok i sta ona preporuca..
Sretno na pregledu...neka sve bude u redu... i javi šta kaže za šunku i slaninu 😛
Jutro cure, imam pitanje za vas , da li ste vi na uzv čule srce ili ste samo vidjele kako treperi? Pitam jer sam išla jučer na konzultacije u TA za heparin i sestra koja me primila rekla je da dr nije napisala SA-srčana akcija .Dr koja me kasnije primila ,kao ni moja soc gin nisu ništa o tome govorile,dr u TA je napisala uredna trudnoća,ali mi je ova bacila bubu u uho.Imala sam samo taj jedan Uzv
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sta se tice suhomesnatih proizvoda.. Ja neznam kako bi zivjela da nema suhe sunke.. jedino to me spasi za tlak.. sunka, spek.. sve sto je slano .. Inace padam u nesvjest.. danas cu pitat doktoricu dali je to ok i sta ona preporuca..
Sretno na pregledu!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji