1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gonal
    28. Srpanj 2018. 14:17

Pozdrav curke. Nova sam ovdje. Dakle, trudna sam po zadnjoj m 6+2. Vadila sam betu(prva je bila 295, druga 709, i jucer 1764). Iduci cetvrtak imam uzv i jedva cekam da vidim jel sve ok. 
    S obzirom da sam 3 godine bila u mpo vodama i na kraju ostala prirodno trudna, proslu srijedu sam isla na uzv i vidila se gestacijska. Dr kaze da je to ok jer je jos rano da bi se vidilo drugo. Jedino imam veliku cistu na desnom jajniku al Nista opasno i povremene bolove ako sam aktivnija. 

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Dreams
    28. Srpanj 2018. 14:57

Aosijek, Što očekivati u trudnoći se zove knjiga...iskreno nisam je baš pročitala više je otvorim kad me nešto baš zanima tj onako redom što me snađe 😛 imam jednu koja mi se čini puno bolja davno sam je kupila jer je bila povoljna i tako sam je dobro spremila da je pokušavam naći već tj dana 😂

Lena08
    28. Srpanj 2018. 15:23

Gonal

Pozdrav curke. Nova sam ovdje. Dakle, trudna sam po zadnjoj m 6+2. Vadila sam betu(prva je bila 295, druga 709, i jucer 1764). Iduci cetvrtak imam uzv i jedva cekam da vidim jel sve ok.
    S obzirom da sam 3 godine bila u mpo vodama i na kraju ostala prirodno trudna, proslu srijedu sam isla na uzv i vidila se gestacijska. Dr kaze da je to ok jer je jos rano da bi se vidilo drugo. Jedino imam veliku cistu na desnom jajniku al Nista opasno i povremene bolove ako sam aktivnija.

Dobrodosla i cestitam 😊😊😊 

bubamara992
    28. Srpanj 2018. 15:53

Dreams

Bubamara eo iz knjige inače nisam znala ni ja

Znaci 13+. Puno ti hvala 😊

bubamara992
    28. Srpanj 2018. 15:57

Gonal

Dobrodosla 😊 Vjerujem da jedva cekas. Ako si malo citala sta smo prije pisale vjerovatno si skontala da smo sve jako nestrpljive 😂

• Gonal
    28. Srpanj 2018. 16:13

Procitala sam sve postove. Valjda imamo opravdano nestrpljenje, strahove i sve ostalo u ovako ranim trudnocama. 
    Danas je dan bas neki tezak, iz kreveta se neda izac cijeli dan a uz to i neki lagani bolovi podno trbuha

Dreams
    28. Srpanj 2018. 16:27

Gonal dobrodošla...da danas baš je težak dan, ja ga od ručka provodim u krevetu... I ne silim se ako ne ide.. Odmori pogotovo ako imaš neke bolove iako vjerujem da su oni normalni,mene sve popusti kad legnem. 

• Gonal
    28. Srpanj 2018. 17:47

Za terapiju sam dobila utrogestan 3×2, prenatal, folacin i aspirin 100. Ali sam primjetila kad popijem aspirin da me pocme dole sve bolit i to traje nekoliko sati i prodje. Sto mislite bil to prestala pit jer mi bas lose djeluje?

28. Srpanj 2018. 19:57

Gonal, najbolje pitaj doktora, sto prije... sretno

• Gonal
    28. Srpanj 2018. 20:09

Sutra cu probat ne popit ga da vidim hoce li pocet bolit ako ne pocme onda je to to, a ako da mozda samo mrvica daje doznanja da je ona tu i da se smjesta kod mame svoje😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.