1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    27. Srpanj 2018. 18:23

Dreams- mene svaku vecer nesto kao strecka,vise kao pecka pa prestane. Neznam dal ti je slicno? Valjda je to sve normalno radi sirenja maternice. 😏

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kikiriki
    27. Srpanj 2018. 18:24

Beba- kako si nam ti danas? Je li prosla crijevna viroza? 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Gricko3
    27. Srpanj 2018. 18:37

Cure meni beta 2310, a u sridu je bila 1039. Jel to okej? Malo je i vise nego duplo? 
    A sta se tice vitamina pijem elevit. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

27. Srpanj 2018. 18:38

Gricko3

kollinarh

Curke ja sam u 12 tjednu, rekla mi je doktorica da bih mogla smedarit zbog hematoma.

Da to zato sta se on polako apsorbira (ili tako nesto) moze doc do smedek iscjetka. Ali najbolje da mirujes, meni je bia povise bebe i njegovo pucanje i krvarenje je moglo povuc i bebu sa sobom pa sam morala bas strogo mirovat. Tako da miruj koliko god mozes, neznan u kakvoj si situaciji.

Dosta sam aktivna prijepodne, oko 14h legnem
    Ali ne forsiram... u prosloj trudnoci sam imala hematom isto iznad bebe, i sve je proslo ok sto se njega tice...

27. Srpanj 2018. 18:40

Kikiriki, vaginalni je... ne sj3cam se kad krecu radit onaj drugi...

Dreams
    27. Srpanj 2018. 19:28

Kikiriki ne znam opisati...nije kao peckanje a nije ni probadanje pa nekako štreckanje najbolje odgovara...a valjda tako mora biti...grudi su mi isto ko dva slona imam osjećaj da će mi otpasti...ali u pravilu to ništa nije strašno... Nikad nisam imala bolne menge nit ništa pa možda zato to sad sve dosta osjetim... Ali realno mislim da je minimalno... Ipak legnem malo pa se primirim dok me ne prođe. 

bubamara992
    27. Srpanj 2018. 19:51

Gricko3

Cure meni beta 2310, a u sridu je bila 1039. Jel to okej? Malo je i vise nego duplo?
    A sta se tice vitamina pijem elevit.

Pravilno se dupla koliko ja znam 😊

Dreams
    27. Srpanj 2018. 19:54

Gricko i ja mislim da je beta super

bubamara992
    27. Srpanj 2018. 19:54

Sto se tice bolova, ja ih imam svakodnevno, ali nista strasno. Jedino mislim da me ne boli maternica, nego crijeva na lijevoj strani i dole nisko lijevo. Bas takav osjecaj imam..

Timi95
    27. Srpanj 2018. 20:35

Kikiriki

Tamsi- za mucnine meni nista nije pomoglo dok nisam dobila tablete protiv mucnine od ginekologice pa ih uzimam po potrebi. Povracala sam svaki obrok ma koliko mali on bio i izgubila 1.5 kg. Sad ih uzmem ako povratim vise od 2 puta.

Kollinarh- predivna slikaa!! 😍 Je to abdominalni ultrazvuk ili vaginalni? Pitam jer me zanima od kog tjedna pocinju napokon raditi abdominalni? 😊

Vanjano- bit ce bolje sljedeci put! ❤ Jos jednom ti zelim svu srecu!! 😘❤

MalaTajna222- ja sam na prvi pregled otisla sa 6+3,znam da je tesko izdrzati do njega ali bolje je tada otici jer nekad kad odemo prerano se nista i ne vidi. Pijem otkad sam vidjela plus Femibion 1 i to je to za sada od vitamina jer on navodno sadrzi sve sta mi je sad potrebno.😊

Morat cu i sebi nesto uzeti. Bas su grozne. Jos sam se i prehladila pa mi se slijeva iz nosa u grlo i bas je fuj.. 
    I mene kao da steze maternica i boli me trtica, al ne stalno. Al normalno je. Proci ce 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.