1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena08
    27. Srpanj 2018. 21:12

Pozdrav cure  kako je lijepo vidjeti sliku bebe, odmah se sva raznjezim 🤗 ja sam sad trudna 8+5 i idem tek 16.8. na prvi pregled, kad vidim vase kad su i to vec 2, 3 pregled moj se cini godinama daleko. 😏 nadam se da ste sve dobro 😊 

Beba
    27. Srpanj 2018. 21:17

Kikiriki

Beba- kako si nam ti danas? Je li prosla crijevna viroza?

Prošla je hvala ,danas sam uspijela vaditi krv za koagulogram i povišen mi je fibrogen,gornja granica je 3.5 a moj je 5,zvala sam hematologa i kaže on da je to normalno u trudnoći,a u pon idem u ambulantu za rizične trudnoće.da vidimo da li će mi dat heparin.Sve u svemu puno sam bolje.Kako si ti?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• nova_u_tome
    27. Srpanj 2018. 23:07

Kikiriki

Hvala Dreams! Da napokon,uzimat cu ih samo po potrebi ako opet krenem povracat svaki obrok. Nisam bas najsretnija sta mi nista prirodnije nije pomoglo ali ok. Bolje i to nego da jos padam na kilazi i skroz oslabim. Kako si nam ti?

Valentina -bas mi je drago da je sve ok!!! 😊❤

Ja sam uzela u ljekarni tablete za mucninu na prirodnoj bazi, pogodne za trudnice i doilje Zovu se Antimetil i mogu reci da mi  je bilo bolje, nema muke i onog cudnog osjecaja u zelucu. Da napomenem uzela sam ih prvenstveno zato sto sam isla na put, a i inace sam osjetljiva na putovanja, pa sam se sad htjela "zastiti" barem od  putne mucnine, a kad ono na moje veliko iznenađenje bas mi je bilo dobro danas i cijeli put od 580km sam super podnijela. Eto mozda i jos kojoj pomogne ;)

https://lbdf.lilypie.com/c0Eop2.png

Aosijek
    28. Srpanj 2018. 08:00

Jutro cure..toliko o suboti i mojoj zelji da se naspavam. Svaku noc se budim piskiti..nocas 3x. Prvi puta kad sam se probudila toliko su me grudi bolile da sam mislila da ce eksplodirati.
    Sta vi jedete, jeste li promjenile prehranu? Ja sam pocela puno vise voca unositi nego inace. Jedino sto bas i nemam apetita...

MalaTajna222
    28. Srpanj 2018. 09:52

Ja sam se pocela buditi tako gladna, jos pojedem dorucak a ko da nisam nista. Inace sam slabije tjelesne gradje da nije mozda zato. 
    Sto se tice prehrane, ja sam izbacila pastete , salame i to. Tj hrana koja je puna konzervansa. Meso i krumpire isto ne pecem na masno, nego u kesi za pecenje u vlastitom soku. Puno voca, sezonske salate. Kavu isto ne pijem , jedino digod nescaffe.

bubamara992
    28. Srpanj 2018. 10:07

Curke, znata li kada nastupa drugi trimestar? Da li sa 12+, dakle tada pocinje 13.sedmica ili sa 13+ kada vec nastupa 14.?

Dreams
    28. Srpanj 2018. 12:47

Dreams
    28. Srpanj 2018. 12:48

Dreams
    28. Srpanj 2018. 12:48

Bubamara eo iz knjige inače nisam znala ni ja 

Aosijek
    28. Srpanj 2018. 12:54

Dreams sta to citas? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.