Dreams- u biti dr.nebi smjela nista reci radi profesionalne tajne ali da, posto je dobra s tvojima mozda im onako cestita ili pita za tebe kako si pa ce biti iznenadjenja. Mozda da kazes samo roditeljima i zabranis im hvaljenje dok im ti nedas zeleno svjetlo 😊
AOsijek- i ja obozavam Nuxe ulje,pogotovo ljeti za noge,i bas ga gledam da li da se nastavim s njim mazuckati ili da kupim nesto bas za trudnice...nisam pametna.
Ne znam ni kada se najbolje poceti mazati radi strija,mozda je jos rano?
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki - nisam mislila odmah mazati trbuh nego kasnije kad krene rasti jel.. no pitam ovako za sad u ranoj trudnoći mažete li tijelo uopće ili izbjegavate ? Noge suhe kao barut :D :D :D
Nisam još mazala ali imam onu kremu biobaza mama kao za trudnice pa sam mislila s tim.
I ja sam kupila jučer "Biobaza mama", meni se sviđa miris. Inače koristim "A derma-Exomega" koji košta oko 180 kn za 400ml. Dosta skupo ali me spašava svaku godinu. Imam atopijski dermatitis. Probati ću kombinirati ta 2 proizvoda.
Aosjek- i meni isto,listovi su mi uzasno suhi... Trenutno se ne mazem ali sam kupila Nivea ulje za tusiranje i za sada mi je to super,ali mislim da cu se morati poceti nesto ranije mazuckati jer i inace imam jako suhu kozu i kad krene trbuscic rasti sto posto cu sva ispucati.
Kikiriki - meni je kolegica još prije dok je bila trudna rekla da se ona sa čistim bademovim uljem mazala, ima i onih ulja Afroditinih - argan i jojoba i sl.samo ne znam jesu li " dopušteni "...
Da imas pravo,za bademovo sam cula da je super,cak mi je mama davno pricala da se ona samo s tim mazala u obje trudnoce.
Sad malo googlam i gledam svi nesto hvale i neko Bi-Oil ulje, pa ako je netko probao nek javi dojmove 🙂
Ciao, da vas pitam, imate li problema s mucninama? I kako ih rijesavate? Moje su uzasneee 😏
Evo curke, sve je ok, imam hematom, ali to je jedini problem, dobila duphastone i kontrola za mjesec dana...
Evo curke, sve je ok, imam hematom, ali to je jedini problem, dobila duphastone i kontrola za mjesec dana…
Ja sam imala hematom veliki i povise bebe duphaston sam dobila i strogooo mirovanje. Sve ce bit u redu, super za bebicu ❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Evo curke, sve je ok, imam hematom, ali to je jedini problem, dobila duphastone i kontrola za mjesec dana…
Baš ti je lijepa sličica,koji si tjedan?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji