1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    27. Srpanj 2018. 13:15

Kollinarh divnoo...čula sam dosta priča gdje hematom nije pravio problem nego je nestao...
    Mene danas stalno nesto probada štrecka steže ne znam kako bih to nazvala :/ nije jaka bol ali je čudna

Aosijek
    27. Srpanj 2018. 13:25

Kollinarh - najljepša fotka jelda  ? :)  Koliko si trudna ?

Mene evo zadnjih pola sata probada malo kao da boli desni jajnik :/  Ipak sam se naručila kod privatne dok.u četvrtak ujutro... imate li kakve iscjetke možda ?

• vanjano
    27. Srpanj 2018. 13:49

Pozdrav cure, vidim da ste puno pisale ovih par dana, ali nisam uspjela sve popratiti... Svima koje ste trudne želim puno sreće i da sve prođe u najboljem redu 

Moja se trudnoća nažalost nije održala, ali su mi savjeti i podrška ovdje dali snage da izdržimo i krenemo dalje... Hvala svima 

Gricko3
    27. Srpanj 2018. 14:43

Aosijek

Kollinarh - najljepša fotka jelda ? :) Koliko si trudna ?

Mene evo zadnjih pola sata probada malo kao da boli desni jajnik :/ Ipak sam se naručila kod privatne dok.u četvrtak ujutro… imate li kakve iscjetke možda ?

Ja evo idem vadit ponovno betu nadam se da se uduplala 🙏🙏🙏  a ta su probadanja normalna koliko stalno citam. Mene nista ne boli ni slicno pa san zabrinuta hah. Nevalja kad boli, nevalja kad ne boli. A iscjedak mi se skroz smanjia

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Aosijek
    27. Srpanj 2018. 14:47

Gricko3 jesi pila šta za iscjedak ? 

Gricko3
    27. Srpanj 2018. 15:18

Aosijek

Gricko3 jesi pila šta za iscjedak ?

Ne :/ 

27. Srpanj 2018. 16:22

Curke ja sam u 12 tjednu, rekla mi je doktorica da bih mogla smedarit zbog hematoma. 

MalaTajna222
    27. Srpanj 2018. 17:16

Cure pozz... vidim ima vas dosta tu i lijepih slikica ☺☺☺
    Naime meni je prvi pregled tek 6.8.i bas se brinem, jer kontam to bas i nije brzo 🙁 gin.je na godisnjem sad ali je svakako rekla da je tada idealno vrijeme za prvi pregled(6-i tjedan). Zanima je li vi uzimate stogod vitamina za sebe? I koje npr?Uzimala sam folnu 3 mjeseca prije i jos pijem gynositol koji sadrzi folnu(rekla gin da nastavim).

Gricko3
    27. Srpanj 2018. 17:41

kollinarh

Curke ja sam u 12 tjednu, rekla mi je doktorica da bih mogla smedarit zbog hematoma.

Da to zato sta se on polako apsorbira (ili tako nesto) moze doc do smedek iscjetka. Ali najbolje da mirujes, meni je bia povise bebe i njegovo pucanje i krvarenje je moglo povuc i bebu sa sobom pa sam morala bas strogo mirovat. Tako da miruj koliko god mozes, neznan u kakvoj si situaciji. 

Kikiriki
    27. Srpanj 2018. 18:18

Tamsi- za mucnine meni nista nije pomoglo dok nisam dobila tablete protiv mucnine od ginekologice pa ih uzimam po potrebi. Povracala sam svaki obrok ma koliko mali on bio i izgubila 1.5 kg. Sad ih uzmem ako povratim vise od 2 puta.

Kollinarh- predivna slikaa!! 😍 Je to abdominalni ultrazvuk ili vaginalni? Pitam jer me zanima od kog tjedna pocinju napokon raditi  abdominalni? 😊

Vanjano- bit ce bolje sljedeci put! ❤ Jos jednom ti zelim svu srecu!! 😘❤

MalaTajna222- ja sam na prvi pregled otisla sa 6+3,znam da je tesko izdrzati do njega ali bolje je tada otici jer nekad kad odemo prerano se nista i ne vidi. Pijem otkad sam vidjela plus Femibion 1 i to je to za sada od vitamina jer on navodno sadrzi sve sta mi je sad potrebno.😊

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.