Istina sve se brinemo oko istih stvari, ako boli ajme zašto boli ako nema ništa ajme sigurno nešto nike i redu... Nadam se da će to sve dobro proći i da će nam kasnije to sve biti smiješno.
Kollinarh sretno sutra i javiii...
Beba nadam se da će te brzo proći, nemoj zab tekućinu barem po malo...
Pitanje je već bilo negdje ranije ali ima i dosta novih pa da opet pitam... Jeste li kome već govorile za trudnoću ili nećete još.
Gricko sretno i tebii, vidim da mi je promaknulo... Javi rezultat i navijamo da bude kako treba.
Gricko sretno i tebii, vidim da mi je promaknulo… Javi rezultat i navijamo da bude kako treba.
Gricko sretno i tebii, vidim da mi je promaknulo… Javi rezultat i navijamo da bude kako treba.
Hvala draga 😀
Evo kad si vec pitala jesmo kome govorile za Trudnocu.
Meni je ovo cetvrta. U prvoj svima skoro i spontani. Uzas, mjesecima kasnije ljudi koji nisu znali bi me pitali kako beba...
Druga trudnoca, roditelji i najbolje prijateljice 2,3 i to je to. Ostalo saznali u 17tjednu. Treca 3,4 prijateljice, muz i moja mama (spontani). A sad isto tako mama, muz i ove moje najbolje frendice koje su uz mene.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ako doktorica veli danas da je sve ok, mislim da cu reci svojoj kceri, mada ona vec zna negdje u sebi... a onda xe ona reci svima ostalima :)
Mi jos nismo nikome govorili jer sam tek u 5 tj.ulazim u 6 tj i vidi se samo GV.
Idemo na put sljed.vikend do mojih pa bi im rekli jer uskoro imamo svatove pa da znaju prije...a opet..sta ako nesto nebude u redu i onda na kraju i oni moraju "prozivjeti"taj neki tuzan i los dio...nisam pametna ni sama.
Zato sam i htjela platiti uzv sljedeci tjedan dan prije puta iako se ni onda mozda nece vidjeti plod...
Mi jos nismo nikome rekli. Cekat cemo da prodje 12.tjedana pa onda. Tesko je sutiti ali opet nekako ne zelim da vec svi cestitaju i razglabaju o tome,pogotovo ne u samom pocetku dok jos nista nije sigurno.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Tako i mi..nismo rekli nikome čak ni roditeljima mada mi nekad teško izmišljati...trebala sam ići snimiti zube i mama je znala za to i sad samo čekam da se sjeti i pitam jesam otišla...isto i kad trebam uzv ili sto put vadit krv te za betu te za štitnjaču više ne znam što bi izmislila...tako da sam stalno na kavama 😂 ne znam što bi bilo da još živimo zajedno kako bi sve to izmuljala. Idući tjedan sam po m 8tj pa ako bude uzv oke možda kažemo roditeljima...nisam ni sama pametna... Ne daj Bože nečega ne bi htjela objašnjavati...a opet dr zna moje i ne bi volila da lupi da sam trudna misleći kako oni znaju pa da saznaju okolo :/
Imam još jedno pitanjce - da li se mažete kremama po tijelu i ako da kojima ?
Naime ja sam uvijek sa NUXE uljem ili Niveom običnom mazala noge nakon depilacije i sad sam prestala, koža kao najveći organ upija direktno u krvotok a ne želim nešto unositi nesvjesno....
Da li ste ( koje nisu prvorotkinje) mazale trbuh sa nekim uljima -strije itd...
Nisam još mazala ali imam onu kremu biobaza mama kao za trudnice pa sam mislila s tim.
Godinama koristim njihov gel za intimno područje pri tuširanju i jako sam zadovoljna pa vjerujem da će i ta krema biti dobra...
Sortiraj odgovore
Najstariji