1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    26. Srpanj 2018. 23:14

Istina sve se brinemo oko istih stvari, ako boli ajme zašto boli ako nema ništa ajme sigurno nešto nike i redu... Nadam se da će to sve dobro proći i da će nam kasnije to sve biti smiješno. 
    Kollinarh sretno sutra i javiii... 
    Beba nadam se da će te brzo proći, nemoj zab tekućinu barem po malo... 
    Pitanje je već bilo negdje ranije ali ima i dosta novih pa da opet pitam... Jeste li kome već govorile za trudnoću ili nećete još. 

Dreams
    26. Srpanj 2018. 23:17

Gricko sretno i tebii, vidim da mi je promaknulo... Javi rezultat i navijamo da bude kako treba. 

Gricko3
    27. Srpanj 2018. 00:05

Dreams

Gricko sretno i tebii, vidim da mi je promaknulo… Javi rezultat i navijamo da bude kako treba.

Dreams

Gricko sretno i tebii, vidim da mi je promaknulo… Javi rezultat i navijamo da bude kako treba.

Hvala draga 😀
    Evo kad si vec pitala jesmo kome govorile za Trudnocu.
    Meni je ovo cetvrta. U prvoj svima skoro i spontani. Uzas, mjesecima kasnije ljudi koji nisu znali bi me pitali kako beba... 
    Druga trudnoca, roditelji i najbolje prijateljice 2,3 i to je to. Ostalo saznali u 17tjednu. Treca 3,4 prijateljice, muz i moja mama (spontani). A sad isto tako mama, muz i ove moje najbolje frendice koje su uz mene. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

27. Srpanj 2018. 06:16

Ako doktorica veli danas da je sve ok, mislim da cu reci svojoj kceri, mada ona vec zna negdje u sebi... a onda xe ona reci svima ostalima :)

Aosijek
    27. Srpanj 2018. 07:28

Mi jos nismo nikome govorili jer sam tek u 5 tj.ulazim u 6 tj i vidi se samo GV.
    Idemo na put sljed.vikend do mojih pa bi im rekli jer uskoro imamo svatove pa da znaju prije...a opet..sta ako nesto nebude u redu i onda na kraju i oni moraju "prozivjeti"taj neki tuzan i los dio...nisam pametna ni sama. 
    Zato sam i htjela platiti uzv sljedeci tjedan dan prije puta iako se ni onda mozda nece vidjeti plod...

Kikiriki
    27. Srpanj 2018. 08:31

Mi jos nismo nikome rekli. Cekat cemo da prodje 12.tjedana pa onda. Tesko je sutiti ali opet nekako ne zelim da vec svi cestitaju i razglabaju o tome,pogotovo ne u samom pocetku dok jos nista nije sigurno. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Dreams
    27. Srpanj 2018. 08:48

Tako i mi..nismo rekli nikome čak ni roditeljima mada mi nekad teško izmišljati...trebala sam ići snimiti zube i mama je znala za to i sad samo čekam da se sjeti i pitam jesam otišla...isto i kad trebam uzv ili sto put vadit krv te za betu te za štitnjaču više ne znam što bi izmislila...tako da sam stalno na kavama 😂 ne znam što bi bilo da još živimo zajedno kako bi sve to izmuljala. Idući tjedan sam po m 8tj pa ako bude uzv oke možda kažemo roditeljima...nisam ni sama pametna... Ne daj Bože nečega ne bi htjela objašnjavati...a opet dr zna moje i ne bi volila da lupi da sam trudna misleći kako oni znaju pa da saznaju okolo :/

Aosijek
    27. Srpanj 2018. 09:18

Imam još jedno pitanjce - da li se mažete kremama po tijelu i ako da kojima ?
    Naime ja sam uvijek sa NUXE uljem ili Niveom običnom mazala noge nakon depilacije i sad sam prestala, koža kao najveći organ upija direktno u krvotok a ne želim nešto unositi nesvjesno....
    Da li ste ( koje nisu prvorotkinje) mazale trbuh sa nekim uljima -strije itd...

Dreams
    27. Srpanj 2018. 09:37

Nisam još mazala ali imam onu kremu biobaza mama kao za trudnice pa sam mislila s tim. 

Dreams
    27. Srpanj 2018. 09:39

Godinama koristim njihov gel za intimno područje pri tuširanju i jako sam zadovoljna pa vjerujem da će i ta krema biti dobra...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.