1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2018. 19:17

Ja sutra idem gledati svoju bebe :) 
    Crijeva me toliko danas bole da ne znam uopce sta da pojedem, popijem... 

Kikiriki
    26. Srpanj 2018. 19:41

kollinarh

Ja sutra idem gledati svoju bebe :)
    Crijeva me toliko danas bole da ne znam uopce sta da pojedem, popijem…

Jojj predivno! :) Sretno sutra! 😍🤗
    Te bole radi opstipacije ili si napuhana? Ja ili imam opstipaciju po 4 dana,pa dan dva umirem od bolova i dobijem trckavicu. Pomogao mi je Linex forte,one probioticke tablete ali mi je dr rekla da ih ne smijem stalno uzimati,samo kad me onako jako ulovi.
    Pokusavam zato jesti vise probiotickih jogurta,kompot od suhih sljiva,jesti Müsli za dorucak i popiti Donat mada mi nekad apsolutno nista ne pomogne. Mada kazu da je to kao normalno posto se crijeva uspore radi progesterona.🤷🏻‍♀️

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Beba
    26. Srpanj 2018. 20:06

Ja sam dobila crijevnu virozu,barem mislim da je to,a ne od trudnoće. Moji su je svi imali,povraćanje od jutra i ne mogu se pomaknut s kauča,sad je malo lakše. Nadam se da neće potrajati ,jer se jedva da izdržati. Nadam se da ste sve vi dobro.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Kikiriki
    26. Srpanj 2018. 20:41

Beba- ajoj,bas mi je zao! 
    Odmaraj i nemoj zaboraviti piti da ne dehidriras. Nadam se da ce ti sutra biti vec puno bolje! 😘

Daddy's girl and mommy's world! ❤

valentina98
    26. Srpanj 2018. 20:42

Mene u zdjelici malo po malo bolucka cijeli dan, valjda zato sto se maternica i sve to širi, više onako kao nelagoda nego bol.. 🙄
    Kako ste vi curke danas? 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Gricko3
    26. Srpanj 2018. 20:50

Ka_Ri

Mislim da nam je svima isto…
    I ja sam takva. Kad mi je muka onda mi je tesko, a kad mi nije muka onda mislim da nesto ne stima. Cim osjetim da sam mokra trcim pogledati da nije krvarenje. Imam osjecaj da bi mi bilo lakse da povracam 0-24 jer bi onda luda glava mislila da je sve ok. Ovako kad mi je dobro, glava nije dobro

Tako i ja kazem daj boze da povracam od 0-24 onda bi mislila da je sve super

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Ka_Ri
    26. Srpanj 2018. 21:28

Meni bi za zatvor pomagalo da ustanem ujutro i na prazan zeludac popijem dvije case vode ili samo kefir ili acidofil. Nekako bi krenulo. I sto vise voca, sto manje kruha... 
    Mene danas isto malo streckaju jajnici. Od mucnine ni m. Umor tako-tako. Neki je tezak dan (bar u Zagrebu) pa vise pripisujem tu tezinu tome. Sutra je novi dan :) 

Aosijek
    26. Srpanj 2018. 22:12

Vecer cure....ja ni jucer ni danas nisam osjetila nista od simptoma...ne znam da li je to dobro ili ne. Cekam da mi zasmrdi kava ili da osjetim nesto...malo me grudi bole tj.vise su kao teske..
    Na uzv mogu tek od 6.8. 🤔

• Ka_Ri
    26. Srpanj 2018. 22:21

Mozda sutra bude totalno drugacija prica! Ni moji se danas nisu pokazali, a jucer su me cijeli dan gnjavili. Budi strpljiva i mirna pa sta bude 

Gricko3
    26. Srpanj 2018. 22:45

Aosijek

Vecer cure….ja ni jucer ni danas nisam osjetila nista od simptoma…ne znam da li je to dobro ili ne. Cekam da mi zasmrdi kava ili da osjetim nesto…malo me grudi bole tj.vise su kao teske..
    Na uzv mogu tek od 6.8. 🤔

A i ja iscekujen simptome 😨😧 bas se brinem i strah me. Sutra opet vadim betu nadam se da ce se duplat 🙏

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.