1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    26. Srpanj 2018. 10:17

BackInBlack

Bok cure! Evo da vam se javim, bila sam danas na uzv i po zadnjoj m sam 7+6, vidi se go i 2 žv ali nazalost nema otkucaja srcaPrestajem s terapijom i ako ne krene spontano krvarenje u roku od tjedan dana moram doci u bolnicu iduci cetvrtak na kiretazu. Toliko od mene…
    Svima vam zelim ugodne i skolske trudnoce, a mi cemo u novi postupak u 12mj. Do tad cu se valjda i psihicki i fizicki odmoriti i napuniti baterije za dalje…

Jako mi je zao zbog toga sto se dogada.. ja sam u godinu dana imala 3 spontana i stvarno sam psihicki bila jako lose . Napravila sam sve pretrage sto su trazili i krenuli smo ponovo .. sad sam trudna 11. Tj i hvala Bogu sve je odlicno.. 
    Vjerujem da ti je tesko .. Zapravo tocno znam kako se osjecas, ali moras biti jaka i nekako uz obitelj proci kroz sve i pokusati misliti pozitivno .. 
    6 mj. Ce proci i doci ce bebica koju jako zelis .. 
    Saljem ti veliki zagrljaj i puno snage za dalje.. 
    Sta se tice drugog mialjenja .. ima jako puno situacija gdje zene vide srceko tek sa 8, 9 tj i na kraju sve bude ok, a doktori su predlozili kiretazu pa.. Mozda ako imas toliko snage bi bilo zgodno da pricekas par dana pa odes negdje na pregled .. 

• Ka_Ri
    26. Srpanj 2018. 11:53

BackInBlack, jako mi je zao :( Ali glavu gore i ne odustaj od borbe!
    https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png, jesi pila neku terapiju tj. jesu pronasli razlog zasto se to dogodilo ili je jednostavno sada 4. puta sve ok? 
    I ja sam imala spontane, sada se pokusavam opustiti, na heparinu sam iako nalazi nisu pokazali trombofiliju. Jucer mi je bila muka cijeli dan i prvo me mucila pospanost pa nesanica, a danas sam super i vec mislim da je sve propalo :( Tesko je to valjda kad daj Boze ne produ prva tri mjeseca... 
    Kako sam prosla kroz svasta, shvatila sam da nema neke koristi od vadenja bete, hormona, stalnih pregleda... Znam cure koje su s ocajnim hormonima i obilnim krvarenjima iznijele trudnocu do kraja, cure kojima su se otkucaji pojavili tek u 9. tjednu, a doktori su sugerirali kiretazu davno prije toga i cure kojima se beta nikako na pocetku nije duplala, a na kraju je ispalo dobro. I cure kojima je kap smedeg iscjetka znacila da je gotovo. Nema pravila :/ 
    Naravno svatko za sebe zna najbolje :) 

Ivana.28
    26. Srpanj 2018. 12:59

Ka_Ri 
    Isla sam na sve moguce kontrole i sumnjalo se na trombofiliju, ali drugi nalaz je pokazao da ipak nije..
    Trudnocu mi vodi primarijus u bolnici i stvarno se maximalno trudi .. U startu sam kao terapiju dobila aspirin 100mg i folnu .. onda su mi dodali utrogestan i hvala Bogu sve je odlicno. Sada 31.7 imam pregled , a pregled brije je bio prije mj. Dana pa sam bila sva u strahu .. 
    Kupila sam si fetal doppler kako bi mogla kad me hvati panika poslusat otkucaje i to me spasilo i stvarno jako umirilo.. evo jos malo prva 3 . Mj su iza mene i iakreno se nadam da ce se sve nastaviti ovako i da ce sve biti super.

bubamara992
    26. Srpanj 2018. 15:44

I ja se nadam da cu se smiriti malo kad udjem u drugi trimestar. Toliko se trudim da se opustim, ali stalno razmisljam i sanjam lose... Stalno osluskujem tijelo, trzam se na svaku bol, provjeravam ima li smedjeg iscjetka.. Da mogu kako svaki da bi isla na kontrole.
    U jednom trenutku sam toliko pozitivna i sigurna da je sve ok, dok u sljedecem me strecnu neke lose misli..

Dreams
    26. Srpanj 2018. 16:43

Bubamara tako i ja...tren pozitivno onda krenem u analize, pa aj opet pozitivno onda me nešto štrecne dolje onda opet se sva prepadnem i tako iz dana i dan. Iduci tj cu ići na kontrolu pa ću valjda biti mirnija. 

bubamara992
    26. Srpanj 2018. 17:24

Dreams

Bubamara tako i ja…tren pozitivno onda krenem u analize, pa aj opet pozitivno onda me nešto štrecne dolje onda opet se sva prepadnem i tako iz dana i dan. Iduci tj cu ići na kontrolu pa ću valjda biti mirnija.

Onda ces da cujes srce i sve ce bit ok 😊 Ja idem tek za dva, ne znam kako cu docekat

Dreams
    26. Srpanj 2018. 17:36

Tome se jedino i nadam 🙂 mada me danas nešto pika s vremena na vrijeme pa se opet živciram. Ali nadam se da je sve oke.. 

• Ka_Ri
    26. Srpanj 2018. 18:18

Mislim da nam je svima isto... 
    I ja sam takva. Kad mi je muka onda mi je tesko, a kad mi nije muka onda mislim da nesto ne stima. Cim osjetim da sam mokra trcim pogledati da nije krvarenje. Imam osjecaj da bi mi bilo lakse da povracam 0-24 jer bi onda luda glava mislila da je sve ok. Ovako kad mi je dobro, glava nije dobro 

bubamara992
    26. Srpanj 2018. 18:21

Hahah i ja isto tako. Sad sam pocela da jedem povrce, a nisam mogla nikako, odma kontam nesto nije ok, jedan simptom trudnoce manje.. smijesno i zalosno u isto vrijeme 😂

Kikiriki
    26. Srpanj 2018. 19:01

Da mislim da nam je svima tako. Jedva cekam da prodju prva tri mj. Svako malo,opcenito predvecer me nesto strecne u maternici,onako ko da zapecka i prestane pa se odma zabrinem,i ujutro odma provjeravam da nemam kakakav isjedak. Pa onda bude jedan dan da me ne strecne nista pa se brinem zasto sada nista ne osjecam. Da mogu najradje bi ultrazvuk kupila i gledala bebicu svaki put kad se uplasim. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.