1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SarahZg
    26. Lipanj 2018. 15:55

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Hej curke.. Kako ste mi danas?
    Ja danas nemam nikakve simptome i bas se super osijecam, ali se na momente zabrinem jel nemam simptome, a danas mi je 7 tj.

Baš kao i ti. Idem na pregled u ponedeljak pa ću valjda bit na miru. Mislim nadam se.

•Čestitam Ana
    •kollinarh meni je dokotorica rekla da je ok da malo jače osjetim crijeva nakon jela ali i bolovi jer se sve širi i gnjezdi

• AnaKorcula
    26. Lipanj 2018. 16:31

SarahZg

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Hej curke.. Kako ste mi danas?
    Ja danas nemam nikakve simptome i bas se super osijecam, ali se na momente zabrinem jel nemam simptome, a danas mi je 7 tj.

Baš kao i ti. Idem na pregled u ponedeljak pa ću valjda bit na miru. Mislim nadam se.

•Čestitam Ana
    •kollinarh meni je dokotorica rekla da je ok da malo jače osjetim crijeva nakon jela ali i bolovi jer se sve širi i gnjezdi

😁😘

Timi95
    26. Lipanj 2018. 18:19

Hejj.. tako i kod mene.. vidi se sve. T je prisutna i za cca 2 tj moram.na pregled 😄😍

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Timi95
    26. Lipanj 2018. 18:20

A meni se vidi i "tockica" kako ju je gin nazvao 😊😊😊

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

26. Lipanj 2018. 21:27

Bila i ja danas, vidi se svasta, gestacijska, zumanjcana, srceko, beba... drugi tjedan brisevi i samo da nalazi od trombofilije budu ok... 

Ivana.28
    26. Lipanj 2018. 23:04

Ei curke,  
    Zanima me dali je neka od vas isla na trudnicki tecaj i u kojem mj. Trudnoce je najbolje krenuti?

SarahZg
    27. Lipanj 2018. 01:36

Evo upale grla. Šta da radim? Šta smijem i kako?

27. Lipanj 2018. 12:01

Proguglaj da li smijes propolis na seceru, grgljat kadulju ili onaj dj3cji tantum verde za grlo, preprzeno mlijeko...

• AnaKorcula
    27. Lipanj 2018. 21:45

Poz žene....pitanje...dali se neka susrela sa ureaplazmom u trudnoći...ginekolog mi je dao vaginalete Plimycol ali strah me jer pise da se izbjegava u prvom tomjesecju....iako ja vjerujem u njegovu struku ,možda se neka od vas srela s tim da mi nešto kaže...pozzz

b-b-k
    28. Lipanj 2018. 08:38

Pozdrav  curke
    Čestitam svima :)
    Ovako malo ću vas zagnjavit. Borimo se već tri i pol godine da ostvarimo urednu trudnoću.
    Do sada sam imala 5 spontanih, svi su završili u 6 tjednu, zadnji je bio gori jer sam morala i na kiretažu.
    Uglavnom sada sam opet trudna. Zadnja menstruacija je bila 26.5., a ovulacija 8 ili 9.6., vadila sam Betu HCG 19.05.i bila je 25.8, a ponovljena 21.05. i iznosila je 78.1.
    Ovaj put mi je uveden heparin tj.fragmin 5000, zbog ponovljenih spontanih. Inače su mi svi nalazi uredni od pape, briseva, hormona štitnjače, trombofilija, kariogram, spermiogram je isto uredan, itd.
    26.06. su me stavili na ultrazvuk u Vinogradskoj i naravno ništa nije vidio doktor osim zadebljanog endometrija, sada 03.07. imam opet ultrazvuk kod njih.
    Uglavnom strah me disat do tog ultrazvuka a i pitanje da li će se uopće išta vidjeti.
    Evo sorry kaj sam vas malo zagnjavila ali užasno me strah ponovnog spontanog jer ne mogu naći razlog zašto su se dešavali prije. I nadam se da će mi taj fragmin ovaj put pomoći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.