1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaKorcula
    22. Lipanj 2018. 11:30

kollinarh

Ola curke, evo i mene k vama, 6+5, vec treci dan me bole leda i kao da imam pritisak dole pa sam naravno malo u strahu… na pregled sam narucena tek 3.7, bojim se otici i privatno negdje da ne saznam da nesto nije u redu… proslu bebu sam izgubila u 16tt, naravno da cu se bojati do zadnjeg dana… a tu su jos i godine, imam 39
    Nadam se lijepom i sretnom druzenju :)

Ćao  draga...mislim da Bog ima svoje namjere...sve smo u strahu vjeruj...ja nemam pojma koliko sam trudna a svaki dan mi je ko godina...imam urednu betu bar za sada ali nenormalan strah je tu...vjeruj mi a znaš i sama da kad te ništa ne boli onda se tek brineš...i ja imam pritisak dole i svašta nešto...grudi me ne bole pa čitam da druge bole pa se bojim...kad sam zvala svog ginekologa jučer kazem mu doktore meni je svaki dan ko godina i toliko me strah a izgubila sam prošlu  trudnoću  u 7 tj a on kaže nemamo ništa od toga što se  brinemo...isti će rezultat  biti...stoga draga dabe  ti sekiracija...a ja ti neću reći opusti se i uživaj jer se ni ja tako ne osjećam dok mi doktor  ne kaže sa je sve ok..nego lijepo ludi oprezna i vjeruj u Boga i biti će dobro samo ako vjeruješ...Kako to da si izgubila trudnoću u 16 tj?

božepetra
    22. Lipanj 2018. 14:51

božepetra

Cure, žene, majke, kraljice!
    Eto me nove. Službeno sam 8+6, ali reče dr. na prvom pregledu po cm da sam vjerojatnije 4 dana manje trudna.
    Uglavnom, kako je dogovor između mene i mm da nitko ne zna dok ne zakoračimo u drugo tromjesečje, a bila sam skroz smušena na prvom pregledu, možda mi možete pomoći da dešifriram vlastite žvrljotine.
    Dakle, u 11. tjednu idem na drugi pregled i tada sa sobom nosim nalaze krvne slike, mokraće i šećera.
    Međutim, ispod svega toga meni pametnoj piše i: "ujutro, u roku od 2h u Rem. (očito Remetinec) ili na Zvi. (Zvijezdu).
    Pada nekoj na pamet kaj bi to moglo značit? :) I veliko hvala!

Može pomoć, pliz?

facebook.com/mamaimak/

SarahZg
    22. Lipanj 2018. 14:57

AnaKorcula

kollinarh

Ola curke, evo i mene k vama, 6+5, vec treci dan me bole leda i kao da imam pritisak dole pa sam naravno malo u strahu… na pregled sam narucena tek 3.7, bojim se otici i privatno negdje da ne saznam da nesto nije u redu… proslu bebu sam izgubila u 16tt, naravno da cu se bojati do zadnjeg dana… a tu su jos i godine, imam 39
    Nadam se lijepom i sretnom druzenju :)

Ćao draga…mislim da Bog ima svoje namjere…sve smo u strahu vjeruj…ja nemam pojma koliko sam trudna a svaki dan mi je ko godina…imam urednu betu bar za sada ali nenormalan strah je tu…vjeruj mi a znaš i sama da kad te ništa ne boli onda se tek brineš…i ja imam pritisak dole i svašta nešto…grudi me ne bole pa čitam da druge bole pa se bojim…kad sam zvala svog ginekologa jučer kazem mu doktore meni je svaki dan ko godina i toliko me strah a izgubila sam prošlu trudnoću u 7 tj a on kaže nemamo ništa od toga što se brinemo…isti će rezultat biti…stoga draga dabe ti sekiracija…a ja ti neću reći opusti se i uživaj jer se ni ja tako ne osjećam dok mi doktor ne kaže sa je sve ok..nego lijepo ludi oprezna i vjeruj u Boga i biti će dobro samo ako vjeruješ…Kako to da si izgubila trudnoću u 16 tj?

Baš to šta si napisala Ana. Svaki dan me to muči sve.

Miranda
    22. Lipanj 2018. 15:06

božepetra

božepetra

Eto me nove. Službeno sam 8+6, ali reče dr. na prvom pregledu po cm da sam vjerojatnije 4 dana manje trudna.
    Uglavnom, kako je dogovor između mene i mm da nitko ne zna dok ne zakoračimo u drugo tromjesečje, a bila sam skroz smušena na prvom pregledu, možda mi možete pomoći da dešifriram vlastite žvrljotine.
    Dakle, u 11. tjednu idem na drugi pregled i tada sa sobom nosim nalaze krvne slike, mokraće i šećera.
    Međutim, ispod svega toga meni pametnoj piše i: "ujutro, u roku od 2h u Rem. (očito Remetinec) ili na Zvi. (Zvijezdu).

Može pomoć, pliz?

Lovis prvi jutarnji urin, srednji mlaz. I u roku 2 sata ga moras dostaviti u Remetinec ili na Zvijezdu. 
    Sorry cure na upadu 😬

SarahZg
    22. Lipanj 2018. 19:41

Kako ste danas?

22. Lipanj 2018. 20:32

Hvala Vam svima na podrsci i toplim rjecima... meni je danas uzasno muka na momente, pa me bole kriza, pa me probada. Cijelo popodne sam u krevetu.

Bebu sam izgubila navodno radi ecoli. Nitko nista nije vidio, potrosila nivaca na privatnike jer moje socijalne nikada nema kada je trebam... dan prije pobacaja na uzv mi je receno uredna trudnoca... 

Sada jos razmisljam gdje voditi trudnocu, prosli put su mi rekli da sam imala ludu srecu sto sam uopce ostala trudna nakon 2.5 g pokusavanja. 
    Prvo dijete sam vodila kod privatnika jer tadasnji socijalni me nije ni pogledao vaginalno, a vec sam bila u 16 tt. Sad prosli put nisu radili briseve jer su mi bili cisti 4 mj prije trudnoce... nije mi ni da se previse prcka po meni, a nije mi niti svejedno. Bila sam odlivno na pocetku ove trudnoce, puna snage, a sada me ovi bolovi i mucnine umaraju... a najbolje od svega sto nisam jos ni svjesna da sam trudna dok ne vidim sve na uzvu :)

22. Lipanj 2018. 20:34

Imam curku, 7 god. Jako joj je bilo teako obajsniti da vise nisam trudna i sto se desilo i zasto..mzato ovu trudnocu skrivam od svih da ona slucajno ne sazna... 

22. Lipanj 2018. 20:49

božepetra

To je mokraca, znaci prva mokraca mora biti dostavljena u roku 2 h. A barem 4 h ne bih smjela piskit u noci da je racunas kao prvu :)

Ivana.28
    23. Lipanj 2018. 10:01

Jutro zrnske..
    Kako ste danas? Dali koja od vas ima neke nuspojave od utrogestana vaginalno? 
    Pise na nema nuspojava ,  ali meni se cibi da sam pospanija i nervoznija.. Jel moguce?

• AnaKorcula
    23. Lipanj 2018. 10:21

Poz zenice....kako kod vas bebice?kakve ste simptome imala u 5 ,6 tj?grudi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.