Curke, dali koja ima fetal doppler?
Zanimaju me iskustva? Kako razlikovat otkucaje bebine od mojih i dali se kome dogodilo da otkucaji budu na 130 140 , ali se ne cuje .. Samo brojke pokaze .. Dali to sta znaci?
Ja jos ne mogu , ali moja prijateljica je 13 tj. I bas as zanima kako to radi
Beba je jos jako nisko, znaci negdje kod stidne kosti trazi, nemam iskustva, ovo je sto sam cula :)
Bebini otkucaji su kao sto si napisala 130, a tvoji su 60 :)
Da vam se pridruzim...i ja sam danas vidjela svoj +.. sad ne znam dal sam ostala trudna u proslom ciklusu ili ovom, jer sam imala prosli mj mengu 2 dana, a test je bio negativan. Al danas sam ga napravila, jer imam puno sline u ustima, bole me cicke, umorna sam, placem, i boli me dole i pika i svasta. Ugl posumljala sam i eto ga. Ujutro idem vadit betu i kod ginekologa samo da vidi koj je mjesec zaceto 😄
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Cestitsm i sretno, ja isto razmisljam da sutra skocim kod zamjene na uzv. Bas me sad dole boli koda me stisce nekaj, koda imam uske hlace, ne prestaje ni kad lezim... danas sam kiselila ciklu, nisam osjecala da mi je tesko, ne znam jel me napuhalo mozda...
Hvala. 😊 idi vidjeti.. iskreno, ja sam mislila da imam upalu mjehura, a kad ono beba ☺
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Hej curke.. Kako ste mi danas?
Ja danas nemam nikakve simptome i bas se super osijecam, ali se na momente zabrinem jel nemam simptome, a danas mi je 7 tj.
Poznato, ja sam vec luda s tim osluskivanjen, jucer sam jela sarmu, sad ne znam dal me ona muci po crijevima pa imam bolove ili sta je. I onda kak sam nervozna jedem gluposti koje bi me mogle mucit i sutra...
Boli me ispod pupka na desno, neka dva prsta ispod pupka. Jel tko zna kaj je tu?
Pozdrav žene..napokon potvrđena trudnoca...vidi se zumancana vrećica...sad čekam dva tj da se vidi plod i čuju otkucaji....nadam se da će sve biti oko....🤗😅
Sortiraj odgovore
Najstariji