1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaKorcula
    21. Lipanj 2018. 11:48

Poz žene...jel koja od vas mokrila u prvim tjednima non stop al svako 20 Min...ne znam što je to

Ivana.28
    21. Lipanj 2018. 13:05

AnaKorcula

Poz žene…jel koja od vas mokrila u prvim tjednima non stop al svako 20 Min…ne znam što je to

Pozz.. To ti je cist normalno hahaha.. I ja sam se zabrinula jel nisam mogla izac nigdje .. Pisala bi svakih 20 min .. Sad je to nesto manje,  ali i dalje cesto.. 
    Nemoj se brinuti 😉

• AnaKorcula
    21. Lipanj 2018. 13:12

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

AnaKorcula

Poz žene…jel koja od vas mokrila u prvim tjednima non stop al svako 20 Min…ne znam što je to

Pozz.. To ti je cist normalno hahaha.. I ja sam se zabrinula jel nisam mogla izac nigdje .. Pisala bi svakih 20 min .. Sad je to nesto manje, ali i dalje cesto..
    Nemoj se brinuti 😉

Aaa hvala...ja i dalje nemam mira dok doktor  ne vidi ista na ultrazvuku...Kako ste vi danas?

Redhead
    21. Lipanj 2018. 14:16

Cure, jeste zaposlene? Treba mi savjet.
    Bila sam zaposlena i kako sam ostala trudna zbog krvarenja sam otvorila bolovanje. Kad je ugovor isteka nije mi ga produzila. Sad me mamin sef prijavio i nece mi isplacivati placu nego samo doprinose placati. Reka je da sam 45 dana njemu na teret a posli na drzavi. 02.07 cu otvorit trudnicko bolovanje pa ne znam sta mi je radit? Kaze on da nakon 45 dana idem na teret drzabi, al ne znam ocu imat kakva prkmanja

SarahZg
    21. Lipanj 2018. 16:36

Neznam dal' još vrijedi koliko minimalno moraš bit zaposlena. Najbolje je pitat u HZZO jer su mijenjali neke zakone zadnje dve godine a mene nema zadnje dvije godine pa nisam informirana. Prije bilo neko minimalno zaposlenje potrebno za naknadu sad više neznam. Ima jedna grupa tu dr di pišu o naknadama za rodilje itd pa su pisali na tu temu pa ih pitaj znaju više.

SarahZg
    21. Lipanj 2018. 16:37

Redhead

Bila sam zaposlena i kako sam ostala trudna zbog krvarenja sam otvorila bolovanje. Kad je ugovor isteka nije mi ga produzila. Sad me mamin sef prijavio i nece mi isplacivati placu nego samo doprinose placati. Reka je da sam 45 dana njemu na teret a posli na drzavi. 02.07 cu otvorit trudnicko bolovanje pa ne znam sta mi je radit? Kaze on da nakon 45 dana idem na teret drzabi, al ne znam ocu imat kakva prkmanja

Našla sam naziv: porodiljna naknada

21. Lipanj 2018. 18:08

Ola curke, evo i mene k vama, 6+5, vec treci dan me bole leda i kao da imam pritisak dole pa sam naravno malo u strahu... na pregled sam narucena tek 3.7, bojim se otici i privatno negdje da ne saznam da nesto nije u redu... proslu bebu sam izgubila u 16tt, naravno da cu se bojati do zadnjeg dana... a tu su jos i godine, imam 39
    Nadam se lijepom i sretnom druzenju :)

Redhead
    21. Lipanj 2018. 19:44

SarahZg

Redhead

Našla sam naziv: porodiljna naknada

Mislim radim 4 godine, doslovno prijava do prijave... najvise sam bez prijave bila mjesec dana

Redhead
    21. Lipanj 2018. 19:45

kollinarh

Ola curke, evo i mene k vama, 6+5, vec treci dan me bole leda i kao da imam pritisak dole pa sam naravno malo u strahu… na pregled sam narucena tek 3.7, bojim se otici i privatno negdje da ne saznam da nesto nije u redu… proslu bebu sam izgubila u 16tt, naravno da cu se bojati do zadnjeg dana… a tu su jos i godine, imam 39

Lezi i odmori. Ne sekiraj se i sve ce biti dobro.
    Tako je i meni bilo u 4.tjednu. no sikiriki :) cekaj pregled. Ja imam 02.07 i ne mogu docekst

SarahZg
    21. Lipanj 2018. 21:37

kollinarh

Ola curke, evo i mene k vama, 6+5, vec treci dan me bole leda i kao da imam pritisak dole pa sam naravno malo u strahu… na pregled sam narucena tek 3.7, bojim se otici i privatno negdje da ne saznam da nesto nije u redu… proslu bebu sam izgubila u 16tt, naravno da cu se bojati do zadnjeg dana… a tu su jos i godine, imam 39

Dobro došla kolinarh. Razumijem te imamo svu te strahove odmaraj i probaj se ne nervirati. Znam da nije lako i da ti vjerovatno svi to govore ali ovdje barem imamo jedna drugu da se razumijemo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.