1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    19. Lipanj 2018. 15:56

Evo mi smo bili na pregledu .. Nalaz uredan .. Plod 2 mm sa cirkulacijom i narucila me za 2 tj. 😁

Redhead
    19. Lipanj 2018. 15:56

Meni danas mucnine cijeli dan i po noci me sise probude jer bole

Redhead
    19. Lipanj 2018. 15:57

https://lmtf.lilypie.com/QVZEp2.png

Evo mi smo bili na pregledu .. Nalaz uredan .. Plod 2 mm sa cirkulacijom i narucila me za 2 tj. 😁

Etoooo!! Nemaa strahaaa

Ivana.28
    19. Lipanj 2018. 15:59

Hvala Bogu .. sad sam mirnija  😀 zelim svima srecu .. 

božepetra
    19. Lipanj 2018. 16:19

Cure, žene, majke, kraljice!
    Eto me nove. Službeno sam 8+6, ali reče dr. na prvom pregledu po cm da sam vjerojatnije 4 dana manje trudna.
    Uglavnom, kako je dogovor između mene i mm da nitko ne zna dok ne zakoračimo u drugo tromjesečje, a bila sam skroz smušena na prvom pregledu, možda mi možete pomoći da dešifriram vlastite žvrljotine.
    Dakle, u 11. tjednu idem na drugi pregled i tada sa sobom nosim nalaze krvne slike, mokraće i šećera.
    Međutim, ispod svega toga meni pametnoj piše i: "ujutro, u roku od 2h u Rem. (očito Remetinec) ili na Zvi. (Zvijezdu).
    Pada nekoj na pamet kaj bi to moglo značit? :) I veliko hvala!

facebook.com/mamaimak/

SarahZg
    19. Lipanj 2018. 16:24

Supwr. Odlične vijesti

• AnaKorcula
    19. Lipanj 2018. 18:26

AnaKorcula

Ej…vadim u čet….i taaako me strah…znam da vas gnjavim sa kukanjem al nemogu si pomoci😐..inače sam u dosta puta pesimist ali kad nesto prozivis kao ja prvi put onda te strah…pogotovo što sam ja izgubila u 7 tj i kako se bliži drščem….kako ste vi danas?

Draga.. Ja sam imala 3 spontana u godinu dana.. Sve u 7 tj..
    Sad sam trudna 6 i danas idem na pregled.. Mislim da nam jedino preostaje pozitivno razmisljat, osmarat i uzivat.. Be mozemo nista promjeniti .. Samo se treba opustiti.. Bit ce sve ok .. 😉

Ipak vadim betu  sutra...bole me jako leđa dole nisko...rasturaju

Ivana.28
    19. Lipanj 2018. 21:55

Obavezno javi betu.. 
    Sta se tice bolova u ledima .. Lezi i odmaraj .  
    Sretno sutra

SarahZg
    20. Lipanj 2018. 08:48

Dobro jutro curke. Kako ste mi danas?
    Meni već drugo jutro nije mučno pa je to probudilo neki strah u meni 😕

Ivana.28
    20. Lipanj 2018. 10:52

SarahZg

Dobro jutro curke. Kako ste mi danas?
    Meni već drugo jutro nije mučno pa je to probudilo neki strah u meni 😕

Juteo draga,  
    Ja uopce nemam nikako mucnine.. Mislim da se nemoras brinuti.. Nije svaka trudnoca ista .. 
    Meni se jako spava,  stalno idem piskiti,  bole me grudi i to je to .. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.