1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana.28
    20. Lipanj 2018. 15:13

Ja isto nemam apetita nikako.. To je valjda normalno.. 
    Pregled imam 3.7 taman 8 tj. Jedva cekam

SarahZg
    20. Lipanj 2018. 15:18

I ja imam pregled 2.7 vadim krv da pogledaju kromosome ( možda saznam i spol uranjeno) i nabore gledano i još nešto na abnormality genetic scanu.  I Onda 4.7  kompletan pregled konačno svega i svačega i krvi i mokraće i ultrazvuk ( kao prvi kompletan pregled jer ovdje se tek u 12 tjednu gleda u bolnici. Sve ovo do sada i ono sta je 2.7 je kod privatnika. Nemam baš previše izbora samo da se sve održi kako treba tako da mi nije žao ni lipe.

Redhead
    20. Lipanj 2018. 16:35

Ja jos nisam ni krv ni mokracu vadila. Reka je da je sve ok, da srce kuca i da dodem 2.7 pa da ce napraviti trudnicku. Nekako osjecam da je u redu. Nemam nikakvih bolova pa me to drzi :)
    Svi cemo bit sa svojim bebicama i smijati se ovome sada

SarahZg
    20. Lipanj 2018. 17:14

Držim nam fige :)

• Ivy88
    20. Lipanj 2018. 20:48

Evo i mene sa drugog pregleda....krv,secer,tsh,tlak su super...uzv mi nije radio,sto mi je bas zao...utrice koristim jos dva tjedna,tjedan ciscenja pa k ginicu na kontrolu,tad ce mi radit papa test,dat uputnicu za kromosome i urinokulturu...folacin popijem jos kutiju i pol i idem na prenatal vitamine,u 20tjednu trudnoce dodajem jos omegu...Sta mislite da odem privatno na uzv,bez obzira sto koristim jos utrice???😆

• Ivy88
    20. Lipanj 2018. 20:49

Ei odredio mi termin 20.01.2019...😍😍

AllieH
    20. Lipanj 2018. 20:50

Utrici nemaju veze s pregledom, ja ih stavljam u 6h ujutro i vec sam u 2 navrata imala pregled u 8h i radila mi je dr. uzv najnormalnije. 
    Koliko si trudna sad? 

Luka ❤

• Ivy88
    20. Lipanj 2018. 21:04

AllieH

Utrici nemaju veze s pregledom, ja ih stavljam u 6h ujutro i vec sam u 2 navrata imala pregled u 8h i radila mi je dr. uzv najnormalnije.
    Koliko si trudna sad?

9+3
    U Zg su mi radili uzv isto s utricima,pa mi moj gin.bas cudan sto nije dns radio...zat bi privatno otisla,samo se moram raspitat di ima...

AllieH
    20. Lipanj 2018. 21:18

Pa da, nevjerojatno mi je to, pogotovo sad kad smo vec u nekom jos strahu, a i nestrpljenju da vidimo svoje mrvice. Odi privatno ako imas mogucnost, zasto ne! 

Luka ❤

• Ivy88
    20. Lipanj 2018. 21:26

AllieH

Pa da, nevjerojatno mi je to, pogotovo sad kad smo vec u nekom jos strahu, a i nestrpljenju da vidimo svoje mrvice. Odi privatno ako imas mogucnost, zasto ne!

Da bas tak...budem se raspitala i otisla privatno...jer zbilja me strah jel sve ok...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.