Ja isto nemam apetita nikako.. To je valjda normalno..
Pregled imam 3.7 taman 8 tj. Jedva cekam
I ja imam pregled 2.7 vadim krv da pogledaju kromosome ( možda saznam i spol uranjeno) i nabore gledano i još nešto na abnormality genetic scanu. I Onda 4.7 kompletan pregled konačno svega i svačega i krvi i mokraće i ultrazvuk ( kao prvi kompletan pregled jer ovdje se tek u 12 tjednu gleda u bolnici. Sve ovo do sada i ono sta je 2.7 je kod privatnika. Nemam baš previše izbora samo da se sve održi kako treba tako da mi nije žao ni lipe.
Ja jos nisam ni krv ni mokracu vadila. Reka je da je sve ok, da srce kuca i da dodem 2.7 pa da ce napraviti trudnicku. Nekako osjecam da je u redu. Nemam nikakvih bolova pa me to drzi :)
Svi cemo bit sa svojim bebicama i smijati se ovome sada
Evo i mene sa drugog pregleda....krv,secer,tsh,tlak su super...uzv mi nije radio,sto mi je bas zao...utrice koristim jos dva tjedna,tjedan ciscenja pa k ginicu na kontrolu,tad ce mi radit papa test,dat uputnicu za kromosome i urinokulturu...folacin popijem jos kutiju i pol i idem na prenatal vitamine,u 20tjednu trudnoce dodajem jos omegu...Sta mislite da odem privatno na uzv,bez obzira sto koristim jos utrice???😆
Utrici nemaju veze s pregledom, ja ih stavljam u 6h ujutro i vec sam u 2 navrata imala pregled u 8h i radila mi je dr. uzv najnormalnije.
Koliko si trudna sad?
Luka ❤
Utrici nemaju veze s pregledom, ja ih stavljam u 6h ujutro i vec sam u 2 navrata imala pregled u 8h i radila mi je dr. uzv najnormalnije.
Koliko si trudna sad?
9+3
U Zg su mi radili uzv isto s utricima,pa mi moj gin.bas cudan sto nije dns radio...zat bi privatno otisla,samo se moram raspitat di ima...
Pa da, nevjerojatno mi je to, pogotovo sad kad smo vec u nekom jos strahu, a i nestrpljenju da vidimo svoje mrvice. Odi privatno ako imas mogucnost, zasto ne!
Luka ❤
Pa da, nevjerojatno mi je to, pogotovo sad kad smo vec u nekom jos strahu, a i nestrpljenju da vidimo svoje mrvice. Odi privatno ako imas mogucnost, zasto ne!
Da bas tak...budem se raspitala i otisla privatno...jer zbilja me strah jel sve ok...
Sortiraj odgovore
Najstariji