1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Redhead
    19. Lipanj 2018. 10:28

Jutro cure :)
    Sta ima, kako ste?
    Ja sam isla na prvi pregled s 4+5 jer nisam vjerovala testu i htjela da mi on ppotvrdi  i vidila se samo gestacijska narucio me za 2 tj. Medurim prokrvarila sam i mirovala. Dosla za 2 tj i vidilo se :)
    Nema strahaaa! :))))
    Ja jutros cim sam se digla bilo je bljuc bljuc. 
    Jel imate kakve cudne snove? 😂

SarahZg
    19. Lipanj 2018. 10:49

AnaKorcula

Ej…vadim u čet….i taaako me strah…znam da vas gnjavim sa kukanjem al nemogu si pomoci😐..inače sam u dosta puta pesimist ali kad nesto prozivis kao ja prvi put onda te strah…pogotovo što sam ja izgubila u 7 tj i kako se bliži drščem….kako ste vi danas?

Znam Ana i ja sam to prošla i razumijem tvoju strah. Ja ga imam svaki dan. Prvi put je sve ok bilo na prvom uzv i ❤️ a sljedeći uzv je bio missed .  
    Ja takoder bemogy dočekat sljedeći pregled samo da se smirim.

SarahZg
    19. Lipanj 2018. 10:51

Redhead

Jutro cure :)
    Sta ima, kako ste?
    Ja sam isla na prvi pregled s 4+5 jer nisam vjerovala testu i htjela da mi on ppotvrdi i vidila se samo gestacijska narucio me za 2 tj. Medurim prokrvarila sam i mirovala. Dosla za 2 tj i vidilo se :)
    Nema strahaaa! :))))
    Ja jutros cim sam se digla bilo je bljuc bljuc.
    Jel imate kakve cudne snove? 😂

Jutrooo. Ja uvijek imam čudne snove hh 😂😂 ništa novo. Ali danas je prvo jutro da sam normlano doruckovala i kavicu popila a da mi nije mučno. Da se barem na rođendan najedem a da mi ne stoji sve na izlazu 😂😂😂😂

AllieH
    19. Lipanj 2018. 10:56

Nema potrebe ići na uzv da bi se utvrdila trudnoća, dovoljno je izvaditi betu. Ne preporučuju toliko rano čačkanje i zato savjesni liječnici većinom i ne žele naručivati prije 6 punih tjedana. 
    Ana, i ja imam loše iskustvo, prošle godine missed ab. Isto sam prestravljena cijelo ovo vrijeme otkad sam saznala da sam trudna, ali trudim se ne paničariti i ne inzistirati na sto pregleda, jer na kraju krajeva, time neću ništa promijeniti, bit će kako mora biti. Želim nam svima mirne i školske trudnoće, a bit će kako Bog da. 

Luka ❤

Ivana.28
    19. Lipanj 2018. 11:33

AnaKorcula

Ej…vadim u čet….i taaako me strah…znam da vas gnjavim sa kukanjem al nemogu si pomoci😐..inače sam u dosta puta pesimist ali kad nesto prozivis kao ja prvi put onda te strah…pogotovo što sam ja izgubila u 7 tj i kako se bliži drščem….kako ste vi danas?

Draga.. Ja sam imala 3 spontana u godinu dana.. Sve u 7 tj.. 
    Sad sam trudna 6 i danas idem na pregled.. Mislim da nam jedino preostaje pozitivno razmisljat,  osmarat i uzivat.. Be mozemo nista promjeniti .. Samo se treba opustiti.. Bit ce sve ok .. 😉

VelikoSretnoDijete
    19. Lipanj 2018. 11:48

*** probavam sticker

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

VelikoSretnoDijete
    19. Lipanj 2018. 11:48

Kako da to narihtam??? :(

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Redhead
    19. Lipanj 2018. 13:39

Kakvi su simptomi tog spontanog?
    Na uzv je bilo sve u redu i srce je bilo tu :)
    Sad da me samo sise nenormalno bole i mucnine... tu i tamo me zagrci al tad se umirim i bude ok... bas ste me sad uplasile...

• AnaKorcula
    19. Lipanj 2018. 14:17

AllieH

Nema potrebe ići na uzv da bi se utvrdila trudnoća, dovoljno je izvaditi betu. Ne preporučuju toliko rano čačkanje i zato savjesni liječnici većinom i ne žele naručivati prije 6 punih tjedana.
    Ana, i ja imam loše iskustvo, prošle godine missed ab. Isto sam prestravljena cijelo ovo vrijeme otkad sam saznala da sam trudna, ali trudim se ne paničariti i ne inzistirati na sto pregleda, jer na kraju krajeva, time neću ništa promijeniti, bit će kako mora biti. Želim nam svima mirne i školske trudnoće, a bit će kako Bog da.

Bit će kako Bog da...ne mogu tu ništa...strah je tu ali što mora biti bit će...

SarahZg
    19. Lipanj 2018. 15:31

Redhead

Kakvi su simptomi tog spontanog?
    Na uzv je bilo sve u redu i srce je bilo tu :)
    Sad da me samo sise nenormalno bole i mucnine… tu i tamo me zagrci al tad se umirim i bude ok… bas ste me sad uplasile…

Nikakve simptome nisam imala. vidjela srceko i sve i samo su lagano manje mučnine bile i lagano manje sise bolile. A i dalje sam bila puna hormona. Tako da ti nemogu reći da sam imala ikakve simptome. Nisam niti krvarila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.