Jutro cure :)
Sta ima, kako ste?
Ja sam isla na prvi pregled s 4+5 jer nisam vjerovala testu i htjela da mi on ppotvrdi i vidila se samo gestacijska narucio me za 2 tj. Medurim prokrvarila sam i mirovala. Dosla za 2 tj i vidilo se :)
Nema strahaaa! :))))
Ja jutros cim sam se digla bilo je bljuc bljuc.
Jel imate kakve cudne snove? 😂
Ej…vadim u čet….i taaako me strah…znam da vas gnjavim sa kukanjem al nemogu si pomoci😐..inače sam u dosta puta pesimist ali kad nesto prozivis kao ja prvi put onda te strah…pogotovo što sam ja izgubila u 7 tj i kako se bliži drščem….kako ste vi danas?
Znam Ana i ja sam to prošla i razumijem tvoju strah. Ja ga imam svaki dan. Prvi put je sve ok bilo na prvom uzv i ❤️ a sljedeći uzv je bio missed .
Ja takoder bemogy dočekat sljedeći pregled samo da se smirim.
Jutro cure :)
Sta ima, kako ste?
Ja sam isla na prvi pregled s 4+5 jer nisam vjerovala testu i htjela da mi on ppotvrdi i vidila se samo gestacijska narucio me za 2 tj. Medurim prokrvarila sam i mirovala. Dosla za 2 tj i vidilo se :)
Nema strahaaa! :))))
Ja jutros cim sam se digla bilo je bljuc bljuc.
Jel imate kakve cudne snove? 😂
Jutrooo. Ja uvijek imam čudne snove hh 😂😂 ništa novo. Ali danas je prvo jutro da sam normlano doruckovala i kavicu popila a da mi nije mučno. Da se barem na rođendan najedem a da mi ne stoji sve na izlazu 😂😂😂😂
Nema potrebe ići na uzv da bi se utvrdila trudnoća, dovoljno je izvaditi betu. Ne preporučuju toliko rano čačkanje i zato savjesni liječnici većinom i ne žele naručivati prije 6 punih tjedana.
Ana, i ja imam loše iskustvo, prošle godine missed ab. Isto sam prestravljena cijelo ovo vrijeme otkad sam saznala da sam trudna, ali trudim se ne paničariti i ne inzistirati na sto pregleda, jer na kraju krajeva, time neću ništa promijeniti, bit će kako mora biti. Želim nam svima mirne i školske trudnoće, a bit će kako Bog da.
Luka ❤
Ej…vadim u čet….i taaako me strah…znam da vas gnjavim sa kukanjem al nemogu si pomoci😐..inače sam u dosta puta pesimist ali kad nesto prozivis kao ja prvi put onda te strah…pogotovo što sam ja izgubila u 7 tj i kako se bliži drščem….kako ste vi danas?
Draga.. Ja sam imala 3 spontana u godinu dana.. Sve u 7 tj..
Sad sam trudna 6 i danas idem na pregled.. Mislim da nam jedino preostaje pozitivno razmisljat, osmarat i uzivat.. Be mozemo nista promjeniti .. Samo se treba opustiti.. Bit ce sve ok .. 😉
*** probavam sticker
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Kako da to narihtam??? :(
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Kakvi su simptomi tog spontanog?
Na uzv je bilo sve u redu i srce je bilo tu :)
Sad da me samo sise nenormalno bole i mucnine... tu i tamo me zagrci al tad se umirim i bude ok... bas ste me sad uplasile...
Nema potrebe ići na uzv da bi se utvrdila trudnoća, dovoljno je izvaditi betu. Ne preporučuju toliko rano čačkanje i zato savjesni liječnici većinom i ne žele naručivati prije 6 punih tjedana.
Ana, i ja imam loše iskustvo, prošle godine missed ab. Isto sam prestravljena cijelo ovo vrijeme otkad sam saznala da sam trudna, ali trudim se ne paničariti i ne inzistirati na sto pregleda, jer na kraju krajeva, time neću ništa promijeniti, bit će kako mora biti. Želim nam svima mirne i školske trudnoće, a bit će kako Bog da.
Bit će kako Bog da...ne mogu tu ništa...strah je tu ali što mora biti bit će...
Kakvi su simptomi tog spontanog?
Na uzv je bilo sve u redu i srce je bilo tu :)
Sad da me samo sise nenormalno bole i mucnine… tu i tamo me zagrci al tad se umirim i bude ok… bas ste me sad uplasile…
Nikakve simptome nisam imala. vidjela srceko i sve i samo su lagano manje mučnine bile i lagano manje sise bolile. A i dalje sam bila puna hormona. Tako da ti nemogu reći da sam imala ikakve simptome. Nisam niti krvarila
Sortiraj odgovore
Najstariji