1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivy88
    18. Lipanj 2018. 20:46

SarahZg

Ma sve ok. To si radila vaginalni ultrazvuk treba malo više da bi se moglo na onaj drugi. Kod mene nebi još ni to bilo. Nema niti bete nista. Ma joj jedva čekam hrvatsku. Zato sam isla u privatnu poljsku kliniku. Sve će to ok bit vidjet ćeš. Javi kad prođe pregled

Uh,nadam se...naravno javim sve...😘

• AnaKorcula
    18. Lipanj 2018. 22:19

Žene ,sad   me strah  druge  bete kad cujem...kako se vama vidi na ultrazvuku..meni se vidi samo zadebljanje

Redhead
    18. Lipanj 2018. 23:35
    Evo 6+1
    Evo 6+1

AllieH
    19. Lipanj 2018. 06:26

AnaKorcula

Žene ,sad  me strah druge bete kad cujem…kako se vama vidi na ultrazvuku..meni se vidi samo zadebljanje

Ali zasto se brines, pa ti nisi trudna ni 5 tjedana jos. Ako ti je ZM bila 15.05. tek si 4+6 danas, naravno da se nista ne vidi. Prerano su te uopce i uzeli na pregled, samo su te zabrinulk bezveze, obicno narucuju sa 6-7 tjedana prvi put. Evo ti kalkulator na netu s tvojim datumom zadnje menstruacije. 

Luka ❤

• AnaKorcula
    19. Lipanj 2018. 08:15
  • AnaKorcula
    19. Lipanj 2018. 08:15

Meni ovako ispada.  Al mi je kasnila ovulacija 

AllieH
    19. Lipanj 2018. 09:13

U svakom slučaju, išla si rano na pregled, vjerujem da nemaš razloga za brigu. 

Luka ❤

• AnaKorcula
    19. Lipanj 2018. 09:29

Oki..hvala ti draga na pozitivi....baš je super imati vas ovdje..imat vas općenito....družiti se😁

SarahZg
    19. Lipanj 2018. 09:38

Dobro jutro kako ste mi danas?

Ana jel vadis sutra betu ponovno?

• AnaKorcula
    19. Lipanj 2018. 09:55

Ej...vadim u čet....i taaako me strah...znam da vas gnjavim sa kukanjem al nemogu si pomoci😐..inače sam u dosta puta  pesimist  ali kad nesto prozivis kao ja prvi put onda te strah...pogotovo što sam ja izgubila u 7 tj i kako se bliži drščem....kako ste vi danas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.