Ma sve ok. To si radila vaginalni ultrazvuk treba malo više da bi se moglo na onaj drugi. Kod mene nebi još ni to bilo. Nema niti bete nista. Ma joj jedva čekam hrvatsku. Zato sam isla u privatnu poljsku kliniku. Sve će to ok bit vidjet ćeš. Javi kad prođe pregled
Uh,nadam se...naravno javim sve...😘
Žene ,sad me strah druge bete kad cujem...kako se vama vidi na ultrazvuku..meni se vidi samo zadebljanje
Žene ,sad me strah druge bete kad cujem…kako se vama vidi na ultrazvuku..meni se vidi samo zadebljanje
Ali zasto se brines, pa ti nisi trudna ni 5 tjedana jos. Ako ti je ZM bila 15.05. tek si 4+6 danas, naravno da se nista ne vidi. Prerano su te uopce i uzeli na pregled, samo su te zabrinulk bezveze, obicno narucuju sa 6-7 tjedana prvi put. Evo ti kalkulator na netu s tvojim datumom zadnje menstruacije.
Luka ❤
U svakom slučaju, išla si rano na pregled, vjerujem da nemaš razloga za brigu.
Luka ❤
Oki..hvala ti draga na pozitivi....baš je super imati vas ovdje..imat vas općenito....družiti se😁
Ej...vadim u čet....i taaako me strah...znam da vas gnjavim sa kukanjem al nemogu si pomoci😐..inače sam u dosta puta pesimist ali kad nesto prozivis kao ja prvi put onda te strah...pogotovo što sam ja izgubila u 7 tj i kako se bliži drščem....kako ste vi danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji