Jutro, meni je ovo najduže ljeto jer se ne mogu kupati,jedva čekam kišu i 9.mj
url=https://lilypie.com]
DANTE
Jutro, mi na moru… prevruce je, meni zabranjeno kupanje i tak… ali barem odmaram
Zasto ti je zabranjeno kupanje?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ja pijem ovaj kupovni od brusnice inače, pomaže li to što ili mora biti baš prokuhan plod brusnice??
Ja pijem ovaj kupovni od brusnice inače, pomaže li to što ili mora biti baš prokuhan plod brusnice??
Najbolje ti je plod brusnice. Ja ne mogu pit cistu brusnicu pa uzmem di ima baren 50- 70% plod brusnice i ostalo neko drugo voce.
Bok evo i mene ,
Cure zasto se ne smijete kupati?
Dreams- meni su inace najbolje pomagale tablete od Natural Wealtha- Brusnica Forte ali ne znam dal se smiju u trudnoci piti,a na pakiranju ne pise. Trebam to jos provjeriti.
I caj od pravih susenih brusnica,uzmem saku brusnica i prokuham ih 10 min,kad se ohladi pijem (zimi znam i brusnice na zlicu pojest onako tople 😂).
Od kupovnih cajeva ne znam jer mi je ovo uvijek bila prva opcija,jer susenih brusnica uvijek imam u zalihi.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Cao cure ☺☺ danas smo cijeli dan uzivali na plazi u hladu i vodici, bas nam je bilo super, na moru u apartmanima je preeeevruce i ne moze se bit unutri, bas me zanima kako cu zaspati opet😆 bolove nisam ni osjetila danas, nema ni simptoma niti ista, vise mi nista ne smeta, da ne znam da je sve u redu vec bi se zapitala 😐 jedino sto mi navecer vrucina i sparina smetaju pa ne mogu zaspati po par sati, ali okej, sutra cemo kupiti ventilator 🤨 kako ste viii? Jel ima novosti? Simptomi? Kakvo je vrijeme kod vas?
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Valentina, ni kod mene danas klasicnih simptoma. Isto bila na plazi ujutro, kupala se dosta, more je odlicno. Bjezala doma prije jakog sunca i opala u nesvijest. Bilo je dosta gadno, dragi se uplasio. Ali nakon toga sve ok, evo me cijeli dan prespavala. 😊
Ja se ne smijem kupati radi prestroznosti, prosli spontani, negdje pokupila e coli, taman se poklopilo tri tjedna nakon mora. Pa je doktorica rekla bolje ne.
Isto tako trudnice se ne smiju izlagati previse suncu, citala sam prosle godine kad mi je doktor na moru naglasio opasnost, al ne znam tocno sad objasniti, ali ima veze s vecom prokrvljenoscu i visokom temperaturom vani.
I da, ako trudnice nemaju problema s cerviksom, mogu se normalno kupati.
Ja se ne smijem kupati radi prestroznosti, prosli spontani, negdje pokupila e coli, taman se poklopilo tri tjedna nakon mora. Pa je doktorica rekla bolje ne.
Isto tako trudnice se ne smiju izlagati previse suncu, citala sam prosle godine kad mi je doktor na moru naglasio opasnost, al ne znam tocno sad objasniti, ali ima veze s vecom prokrvljenoscu i visokom temperaturom vani.
I da, ako trudnice nemaju problema s cerviksom, mogu se normalno kupati.
E sad san se bas zabrinila. Ja svaki dan na moru i na suncu. 😧😧😧
Ne zelim vas zabrinjavat, procitaj malo za sunce, za more kazu da je plivanje u trudnoci preporucljivo...
Sortiraj odgovore
Najstariji