1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    06. Kolovoz 2018. 10:04

Ja svog jos nisam vodila,ali planiramo cim krene raditi abdominalni uzv (ne znam kad to tocno krece,moram pitati),na ove transvaginalne ga ne vodim jer em to kratko traje,em mi nije bas najugodnije pa radje budem sama sa ginekologinjom.😉

Daddy's girl and mommy's world! ❤

valentina98
    06. Kolovoz 2018. 10:10

Aosijek meni su rekli da nebi smjela jesti slano i zacinjeno u tr da od toga varira tlak, svakako probaj da eventualno malo posolis jelo ili zacinis, mozda je zbog toga, i probaj sto vise voca jesti.. evo ja sam popila kavu i odma me svladala mucnina, bas naglo, reko dobro je trudna sam 😂 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Gricko3
    06. Kolovoz 2018. 10:10

Valentina

Aosijek ja sam vadila krv, stinjacu i Rh, i dobila trudnicku knjizicu i to je to, jer je sa mojoj tr sve u redu pa nema potrebe betu vadit i ostalo :) a i za dva tjedna idem u Njemacku pa ce mi tamo sve napraviti :)
    Kako ste curke? Meni je ujutro malkoc, al stvarno malkoc curila krv iz nosa, vjv zbog promjene klime :)
    A sto se tice mora, da ja sam jucer isto bila na suncu, ali nije sad sa je przilo da se znojim nego je bilo vjetrica i uopce nije bilo vruce pokraj mora..

Jel ti inace zivis u njemackoj?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Dreams
    06. Kolovoz 2018. 10:13

Aosijek nisam posebno obavijestila dr opće prakse jer ona u pravilu nema veze s tim tj sve uputnice mi daje gin osim što moram svaka 4 tj kontrolirati štitnjaču pa eto to uzimam uputnice kod dr opće prakse...komuniciram mailom s njom tako je mogla na zadnjem nalazu vidjeti da sam trudna...inače da ne trebam svakih mj dana vadit hormone vj je ne bi ni obavijestila 

Aosijek
    06. Kolovoz 2018. 10:13

Valentina - stvar je u tome što sam kavu izbacila, jednostavno me ne traži više kavu, nije da mi smeta, smrdi ili tako nešto. A i inače imam nizak tlak. 
    Moram li ja sebi izabrati i nekog gin.u KBC -u baš na ginekologiji ili to ide nekim drugim principom?

Aosijek
    06. Kolovoz 2018. 10:14

Dreams

Aosijek nisam posebno obavijestila dr opće prakse jer ona u pravilu nema veze s tim tj sve uputnice mi daje gin osim što moram svaka 4 tj kontrolirati štitnjaču pa eto to uzimam uputnice kod dr opće prakse…komuniciram mailom s njom tako je mogla na zadnjem nalazu vidjeti da sam trudna…inače da ne trebam svakih mj dana vadit hormone vj je ne bi ni obavijestila

Dreams - ja nosim danas nalaze od sistematskog pa ću joj reći iako će vidjeti i sama... 

Dreams
    06. Kolovoz 2018. 10:37

Iskreno nemam pojma mislim da te tvoj gin uputi pred sam porod ono kad krenu pregledi jednom tj kome ides u kbc... Ali pitaj...

Timi95
    06. Kolovoz 2018. 15:27

Aosijek

Jutro svima,

mene jučer zarokao nizak tlak. Došli smo s puta od mojih i legla sam malo odmoriti i više se nisam mogla razbuditi, sva sam bila ošamućena, ni ustat iz kreveta. Tlak 95/60.
    Pojela malo slanog, podigao se na 110 i tako je do sad.

Ima li koja problema sa tlakom ?

Moja gin.se vratila sa GO i naručena sam u četvrtak u 18h.
    Da li ste već vadile krv i urinokulturu - određivale RH faktor - dobile trudničku knjižicu ?

I još jedno pitanje - da li vam gin. daju da tate uđu i vide UZV ?

Ja imam problema sa tlakom..meni je i 80/55 i ne mogu ga dignuti, al inace mi je nizak, pogotovo kad je vruce. Ne idem van iz kuce dok ne padne sunce, ne dizem se naglo, jer mi se zacrni ispred ociju i pocne mi bit muka.. proci ce.. ja sam u 10 tjednu i napravili su mi sve te pretrage i sve je u redu ☺

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

valentina98
    06. Kolovoz 2018. 18:06

Gricko3

Valentina

Aosijek ja sam vadila krv, stinjacu i Rh, i dobila trudnicku knjizicu i to je to, jer je sa mojoj tr sve u redu pa nema potrebe betu vadit i ostalo :) a i za dva tjedna idem u Njemacku pa ce mi tamo sve napraviti :)
    Kako ste curke? Meni je ujutro malkoc, al stvarno malkoc curila krv iz nosa, vjv zbog promjene klime :)
    A sto se tice mora, da ja sam jucer isto bila na suncu, ali nije sad sa je przilo da se znojim nego je bilo vjetrica i uopce nije bilo vruce pokraj mora..

Jel ti inace zivis u njemackoj?

Ne, selim sad za dva tjedna, ipak mislim da imam vise mogucnosti tamo nego vamo, moji su tamo vec 2 godine, ja sam sa zarucnikom tu.. 

Cure sto se tice tlaka, hvala Bogu nemam problema sa time :$ samo sa plinovima i to mi je ono uf, jer npr kad me potjera a nemam otic gdje da to obavim onda me stomak boli.. i imam problema sa odjecom, cim obucem nesto usko stomak me boli i imam osjecaj da me sve stisce unutri 🙄

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Gonal
    06. Kolovoz 2018. 18:11

Mene tlak isto zeza ako se naglo dignem i inace imam nizak.
    Mene svaki dan popodne cim rucam uhvati bas ruzna mucnina, ufff. Onda legnem i zaspim i bude mi bolje.
    Ujutro sam dogovorila uzv kod jednog lijecnika pa da vidimo ima li pomaka. Sutra mi je 7+5. Ne mogu vise bit u neizvjesnosti.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.