Beba Zdravlje i njega bebe 21. listopada 2016.

Pametna kolijevka reagira na bebina noćna buđenja

snoo kolijevka
Foto: Happiest Baby
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U vrijeme sve većeg napretka tehnologije stigla je pomoć za umorne roditelje, pametna kolijevka koja reagira na bebine potrebe. Biste li koristili ovakvu pomoć?

Tržište je bogatije za još jedno pomagalo umornim roditeljima. Pametna kolijevka "SNOO", osim što lijepo izgleda, ima ugrađen sustav za prepoznavanje bebinih potreba.

Vibrirajući 'kauč' za bebe podijelio mišljenja roditelja

Kad se beba počne meškoljiti i plakati, kolijevka reagira. Prostrana je i ima u sebi "baby swaddle" sistem u koji se beba umota i zakopča te pričvrsti za rubove kolijevke. Pametna kolijevka sama se lagano njiše, a ima ugrađenu i tihu umirujuću glazbu koja bebu umiri u trenu. Traje tri minute, a ako beba još plače, vjerojatnije gladna ili mokra. Ima drveni okvir i stoji na metalnim nogama. U okviru su senzori, mikrofon, zvučnik, i motor koji pokreće kolijevku.

Napravljena igračka koja pomaže djeci da bolje spavaju

Krevetić koji reagira prije nego što roditelji ustanu možda je komotno rješenje no svakako nije jeftino. Miran san stajat će vas oko 8000 kuna.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.