Beba 05. svibnja 2023.

Video u kojem prolaznik spašava bebu u kolicima prije prometne ceste zaustavlja dah

Foto: Screenshot
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U nekim situacijama nam se čini kao da vrijeme stane i da nam se život odigrava pred očima kao usporeni film, a mi smo potpuno bespomoćni… I tad je dobro imati prave anđele u svojoj blizini.

Kad stigne dijete, veliki dio života ti se svede na održavanje djeteta na životu – hraniš dijete i paziš da mu se nešto ne dogodi. Razviješ čak i posebne instinkte, pa spasiš dijete koje pada s kreveta, zaustaviš loptu koja bi ga mogla udariti… Isto je nekad i s ostatkom obitelji, odnosno svima vezanima uz dijete. No, svatko nekad ima loš dan…

Upravo se to dogodilo jednoj ženi u Kaliforniji, sve su snimile nadzorne kamere. Snimka prikazuje kako žena nešto radi na stražnjem sjedalu automobila, dok je beba u kolicima pored automobila. U jednom trenutku kolica sama krenu niz laganu nizbrdicu. Žena to spazi, odmah krene prema kolicima, ali se spotakne i padne.

I tu kreće onaj dio kad ti jednostavno zastane dah i kad ti se želudac stisne u čvor, baš kao da si i ti tamo. Žena se pokuša dići, ali ponovno se saplete i padne, a kolica lagano klize prema prometnoj cesti… Sigurni smo da se i toj ženi u tom trenutku sve činilo kao u onom snu kad pokušavaš trčati, a ne možeš. Žena je, kasnije je ustanovljeno, bebina prateta, a padom je ozlijedila koljeno.

Kako kolica, potpomognuta vjetrom, klize prema prometnoj cesti, žena se u posljednji trenutak uspijeva dići, ali prekasno… No, tu na scenu stupa prolaznik, koji dotrčava gotovo niotkud i uhvati kolica doslovno u posljednjoj sekundi.

Kad doveze kolica do žene, prolaznik ju zagrli, u pokušaju da je utješi. Jer, realno, to se može dogoditi svakom. Da, čak i onima koji su uvjereni da se njima ne može dogoditi.

Možda te zanima... Sigurnost na prvom mjestu: Koliko opasnosti za bebu vidiš na ovoj fotografiji? Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.