Beba 23. siječnja 2024.

Roditelji dijele slike svoje 'ružne' novorođenčadi: napokon TikTok trend za smijanje!

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sve su bebe predivne! To je općeprihvaćeno mišljenje s kojim se svi jednostavno slažu i ništa drugo ne dovode niti u pitanje. No, što ako sam roditelj kaže drukčije…

Tko se sjeća epizode Seinfelda s ružnom bebom? I sad su se svi koji znaju o čemu govorimo sigurno nasmijali! No, za one druge ili one sa slabijim sjećanjem… U jednoj od epizoda legendarne serije Seinfeld, Jerry i Elaine odlaze u posjet prijateljima koji su nedavno dobili bebu. Kad se nadviju nad kolijevku da vide bebu kojoj novopečena mama tepa kako je predivna, najprije se sablazni Elaine, a zatim i Jerry. Njihovi izrazi lica, kako je to često bilo u toj seriji, mogu nam reći sve.

U idućoj sceni njih dvoje izlaze na terasu, dolaze sebi od šoka, pa nakon oporavka Jerry pita „Je li stvar u meni ili je to najružnija beba koju si ikada vidjela?!“ Na to Elaine odgovara da nije mogla niti pogledati bebu. Zgražanje zaključuju otprilike ovako: „Ali znaš što, oni nikad neće znati! Nitko im nikad neće reći!“ kaže Jerry, a Elaine se slaže: „O, moraš lagati!“ Jer to je, slažu se, „a must-lie situation“, odnosno situacija u kojoj – moraš lagati.

Nakon ovog flashback uvoda, možemo se složiti da njih dvoje nisu daleko od istine. Da, bebe su – bebe, i stvarno su nešto posebno, gotovo vanzemaljsko, obožavamo ih i mogli bismo ih gledati do besvijesti. No, činjenica je da jednostavno nisu baš sve bebe tako savršeno krasne i divne. Prešutni je sporazum da se o tom ne govori – to je must-lie situation, uistinu.

Ipak, neki roditelji znaju se našaliti na ovaj račun i svjesni su činjenice da to što beba nije savršena i poput one iz časopisa, ne znači apsolutno ništa. Bebe se mijenjaju iz dana u dan i to što neka beba izgleda zapravo vrlo smiješno ili nimalo savršeno danas, ne znači da neće biti uistinu lijepo dijete niti da već sutra neće izgledati potpuno drukčije.

Zato nas je razveselio i nasmijao novi TikTok trend! Naime, roditelji su počeli objavljivati smiješne fotke svoje djece, na kojima oni ne izgledaju kao savršena beba. Evo nekih videa koji su nas uistinu nasmijali! Obično su tu savršena slika kojom su objavili da je beba stigla na svijet i kako je beba – stvarno izgledala. Nekad je baš dobro našaliti se i nasmijati, a ne misliti baš ništa loše! Jer ako to roditelji objave i našale se, to onda više nije „must-lie situation“, zar ne?

@alexaaa_rose_ #greenscreen ♬ GoodGooglyMooglyyy - Undergroundmusiclover

@kearaapayne23

She just needed a minute 😂😂

♬ GoodGooglyMooglyyy - Undergroundmusiclover

@blinkingdisposablevape

jump scare

♬ GoodGooglyMooglyyy - Undergroundmusiclover

@destineesmith21

she did but it’s ight. she cute now 😮‍💨😭🤣

♬ chicken tikka - free palestine 🇵🇸

@jilljordan22 He took awhile to grow into his looks 💙💙#fyp #foryoupage #babiesoftiktok #momsoftiktok #uglynewbornstage #handsomeboy ♬ It’s Called: Freefall (Sped Up) - Rainbow Kitten Surprise

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.