Beba Mama poslije poroda 18. lipnja 2021.

Ovako izgleda žena nakon 36-satnog porođaja: 'Bila sam iscrpljena kao nikad u životu, ali vrijedilo je'

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mama je podijelila sliku neposredno nakon poroda i poslala inspirativnu poruku...

Stvarne, emotivne priče s poroda uvijek nas inspiriraju. U moru, uređenih i retuširanih fotografija na društvenim mrežama, slike koje prikazuju emociju, trenutak i najljepše događaje u životu, onakvima kakvima uistinu jesu, uvijek rado dijelimo.

Mama Teri Ann Michelle u ožujku ove godine rodila je svog drugog sina. Porođaj je trajao dugih 36 sati, a fotografiju umorne majke s novorođenčetom u naručju fotografirao je njezin suprug. Teri Ann je odlučila fotografiju objaviti na svom Instagram profilu kako bi pokazala kako žena zaista izgleda nakon 36 satnog porođaja.

Njezinu kratku, ali inspirativnu poruku prenosimo u nastavku.

Vrtlog emocija

"Prošlo je 5 tjedana i još uvijek osjećam ovu sliku", započela je svoj emotivan tekst novopečena majka. "Nakon 36 sati trudova - bio je u mom naručju. Dok su svi oko mene čistili i obavljali papirologiju, za mene je vrijeme stalo dok sam prvi put hranila sina. Adrenalin je opadao, epiduralna anestezija je gubila učinak, a cijelo tijelo mi je bilo mrtvo. Bila sam iscrpljena kao nikad u životu, ali vrijedilo je", napisala je.

Terri je htjela zabilježiti svaki trenutak čarobnog događaja...

"Ovog puta sam zamolila supruga da puno slika. Htjela sam se sjetiti svakog trenutka. Dobrog, lošeg, uzbuđenja, boli i svih emocija koje dolaze s rođenjem djeteta. Sve se događa brzo! Uz hormone, adrenalin, strah i kaos lako je zaboraviti i cijeniti ono kroz što je vaše tijelo upravo prošlo - 9 mjeseci trudnoće i čitav proces rađanja. Uz sve emocije koje dolaze s time- hormone, adrenalin, strah, kaos - lako je zaboraviti i cijeniti ono kroz što je vaše tijelo upravo učinilo", napisala je Teri Ann.

Možda te zanima... Znanstvenici: Porođaj je za tijelo teži i naporniji od maratona! Trudnoća

Lako je zaboraviti posebne trenutke poput ovog

Upravo zbog toga odlučila je objaviti ovu fotografiju, kako ne bi zaboravila taj poseban trenutak i sve emocije koje je tada osjećala, "Nisam znala da je suprug uopće snimio ovu fotografiju. I kad sam ju prvi put vidjela, preplavili su me osjećaji i vratila sam se u taj trenutak koji bih vjerojatno zaboravila u kaosu svakodnevice", zaključila je.

Možda te zanima... Kako znati da je porod počeo? Znakovi da je ostalo još 24-48 sati Trudnoća Možda te zanima... Serija fotografija ove majke odaje počast 'zeznutoj' strani majčinstva Roditelji

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.