Beba Mama poslije poroda 25. svibnja 2017.

Novi trend u vježbanju za zaposlene mame s bebama

Foto: Screenshot Youtube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zanimljiv video pokazuje kako mame mogu vježbati uz svoju djecu. Odlična ideja za sve fitness i wellness klubove u kojima bi mame mogle uživati u vježbanju

Koliko god se pričalo kako mame trebaju naći vremena za sebe nakon rođenja djeteta, svaka mama zna da je jako teško biti odvojen od svoje bebe i da nije lako naći vrijeme za odlazak u teretanu. Jedna od najtežih stvari je osigurati dobru brigu za najmlađe. Zato je vježbanje uz bebu idealno za svaku mamu. Novi trendovi u svijetu pokazuju da je takvih mogućnosti sve više.

Nikolina Bosnar Možda te zanima... Zabavno i korisno: Vježbajte kroz igru s bebom Roditelji

Koliko zabavno može biti vježbanje s bebom pokazuje i ovaj video. Mame iz Hampshirea su našle vrijeme kada se mogu posvetiti svojim ciljevima, ali i biti u blizini svojeg djeteta. "Kao mlada mama mislite kako će dijete plakati, ali ovdje nema osuda jer bebe plaču. Ideja da dijete može biti s vama dok vježbate je odlična", kaže jedna mama vježbačica. Mame prestanu vježbati kada dijete plače ili ga trebaju nahraniti. Tako same odabiru tempo vježbanja i uživaju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.