Beba Mama poslije poroda 20. siječnja 2016.

Dječja kolica koja se voze sama

smartbe
Foto: SMARTBE Smart Stroller
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kolica SmartBe prva su dječja kolica koja se pokreću sama, uvijek se voze u dosegu vaših ruku, a imaju smart stop tehnologiju koja će u slučaju opasnosti usporiti ili zakočiti kolica. Mogu se pretvoriti i u dvostruka kolica za vožnju dvoje djece

Jeste li ikad pomislili: "Preumorna sam i za guranje kolica... Da se barem kolica voze sama"? Sada dolazi pametno rješenje - samohodna kolica SmartBE koja se pokreću sama!

Nakon uključivanja 'samohodnog senzora' ona će se kretati sama i uvijek u dosegu vaših ruku, a imaju smart stop tehnologiju koja će u slučaju opasnosti usporiti ili zakočiti kolica.

Zaustavljaju se samo jednim dodirom drške, a ako se previše udalje od vaših ruku, automatski će usporiti ili se zaustaviti. Dodaci uključuju mogućnost njihanja, puštanja muzike i grijač za bočice. Unutrašnja i vanjska kamera omogućava nadziranje bebe preko SmartBE aplikacije na mobitelu. Ova kolica mogu se pretvoriti i u dvostruka kolica za vožnju dvoje djece.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.