Beba Igre za bebe 28. lipnja 2018.

Foto: Preslatki mališani s najdražim igračkama

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kako bismo nagradili važnu vezu između djeteta i njegove omiljene igračke poklonili smo vam deset paketa BioGaia u našem nagradnom natječaju. Pogledajte deset preslatkih pobjedničkih fotografija mališana s njihovim igračkama

Omiljena igračka koju dijete nosi sa sobom nije samo zabava nego i utjeha. Plišane igračke ili dekice, poznate su kao "prijelazni objekt", a ti predmeti omogućuju veliku utjehu i podršku maloj djeci. Isto kao i Biogaia koja je uz roditelje i mališane od prvog dana, a budući da je ta veza vrlo važna za dijete, Klokanica i BioGaia odlučili su razveseliti roditelje i djecu. Najslađe fotografije mališana s omiljenom igračkom nagradili smo s deset poklon paketa koji sadrže: malu torbicu, uzorak BioGaia kapi od 2ml, BioGaia kemijsku, BioGaia čarapice i BioGaia plišane igračkice.

Možda te zanima... Zašto djeca imaju najdražu dekicu ili igračku? Vrtić

Pogledajte preslatke fotografije i poruke roditelja koji su osvojili nagrade za svoje mališane:

1. Alma Vujić Vozab

"David s obožavanjem gleda svoju prvu igračku, plavog medu koji svira i svijetli. Spavaju zajedno u Davidovom krevetiću i trenutno su najbolji prijatelji."

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

2. Ivana Pušelj

"Medo kojeg je dobila od djeda kad se rodila".

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

3. Ivana Šilhan Pleša

"Otkako je mama rodila bracu Luku - naša roza bebica postala je "Luka" i ide uvijek s nama, a nekada nam i ukrade kolica."

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

4. Jelena Klobučarić

"Naša prva igračka još nas uvijek prati. Marta je rođena kao palčica, puno prerano, ali od početka ne skida osmijeh s lica. U prvim danima igračka je skoro bila veća od nas, a sad se skoro pa niti ne vidi na nama. Igračka koja ide s nama na sva putovanja i kontrole, jer Marti daje osjećaj sigurnosti, a k tome još i zvecka."

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

5. Ksenija Kancelak

"Na slici su Teodor i medvjedić Lino. Medvjedić pazi na Teodora od njegovog prvog dana života. On je uvijek tu. Kad legne spavati... kad se probudi.. i Teodor jako voli svojeg malog prijatelja Linoja."

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

6. Marina Vujasinović

"Tri seke Lana,Tea, Luna!! Tri sekice tako slične, a toliko različite!! Prva Lana obožava crtić "Priča o igračkama", obožava i lika iz crtića bez obzira što nema jednu ruku, a i noga je u losem stanju?￰゚ Kad spava vjerno ju čeka na prozoru!! Druga moja curka je Tea koja stvarno, ali stvarno voli Peppa Pig tako da smo morali kupiti Peppu i brata Georga kako bi se stvarno mogla uživjeti u igru!?￰ I treća moja sreća je moja Luna koja bez obzira što ima samo 4 mjeseca naprosto obožava Pčelicu Maju koja nažalost uvijek završi u ustima bez obzira što ima puno zvečkica i guma za usta, ali Maja je najslađa!!?￰ Fotografirali smo ih i svaku posebno, ali nažalost ne možemo staviti više od jedne slikice!!?￰"

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

7. Mirela Birkic

"Anton i njegov medo su nerazdvojni, oni pričaju, papaju i spavaju zajedno, bez mede nikuda"

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

8. Nina Fabulić

"Zato jer obožavam ribu! Ne znam volim li se više igrati s njom, ili ići u šetnju ili jesti ribu. Bože moj, jesam li Dalmatinka ili ne? Ema - uskoro prvi veliki rođendan ❤ (29.06)"

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

9. Simona Martinjak

"Ovo je Elenina najdraža igračka. S njom spava, kupa se, obilazi parkove i jednostavno su nerazdvojni."

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

10. Valentina Majetić

"To je bila prva plišana igračka od jako drage osobe. Medo ima 150 centimetra i jako je zanimljivo skakati po njemu i maziti se." 

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

djeca i životinje, kolaž Možda te zanima... Foto: Pogledajte preslatke fotografije djece sa životinjama! Vrtić

BioGaia® prve kapi sa živim, aktivnim bakterijama

 | Author: Promo Foto: Promo BioGaia® proizvodi u svom sastavu jedini na tržištu sadrže L. reuteri DSM 17938. Prolaze analitička ispitivanja na kojima je dokazano da ne sadrže gluten, laktozu, niti mliječne bjelančevine. BioGaia® Baby Protectis kapi zasad su jedine na tržištu koje nemaju konzervansa, a imaju najdulji period nakon otvaranja, čak tri mjeseca. Sigurne su i učinkovite za primjenu od prvog dana rođenja, što govori i sama činjenica da su u svakodnevnoj upotrebi na Odjelu za neonatologiju u rodilištima diljem Hrvatske. Pet BioGaia® Baby Protectis kapi na dan kao i jedna BioGaia® Protectis tableta za žvakanje zadovoljavaju dnevnu dozu laktobacila.

Allie Casazza Možda te zanima... Evo što se dogodilo nakon što sam donirala sve igračke svoje četvero djece Vrtić
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.