Beba Dojenje 14. listopada 2018.

'Zona bez dojenja': Stvarno postoje mame za koje dojenje nije opcija

Foto: Instagram/hellomytribe
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mlada mama Meghan preživjela je rak dojke kad je imala 26 godina, a sada kada je rodila svoju djevojčicu želi da se prestanu kritizirati mame koje djecu hrane na bočicu

Meghan Koziel neustrašiva je mlada mama koja je prošli mjesec rodila djevojčicu i žena kojoj je s 26 godina otkriven rak dojke. U velikoj sreći koju je osjećala, zbog stalnih pitanja o tome zašto ne doji, smatrala je da treba poslati poruku bolničkom osoblju i posjetiteljima koji su znatiželjni te je postavila znak "Zona bez dojenja". Njezinu priču objavio je Hello My Tribe, Instagram profil s pričama o majčinstvu, ali originalno je priča objavljena na njezinom profilu gdje ona piše o svojim "foobs" (fake boobs) - lažne dojke koje imaju žene nakon borbe s rakom.

Možda te zanima... Snažne fotografije mame koja je pobijedila rak u trudnoći Roditelji

"Pažnja, molim! Pažnja, molim! Stvarno postoje mame koje su imale rak dojke i mastektomiju što znači da nema grudi u kući", napisala je mama Meghan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Attention please, attention please. We do indeed have a mommy-to-be who had breast cancer and a mastectomy which means, without boobs in the houseeeee! Got the banner raised just in case people are confused at why we are NOT going to be breastfeeding our little bundle of joy. Yes I have foobs, no I do not have boobs (or nipples) therefore... my body is incapable of breastfeeding:) -sign was made by me!!!!!) - @meghankoziel 💕 thank u @japalelis for the inspiration! #breastcancer #pregnancy #thebump #bump #babybump #pregnant #survivor #thriver #breastcancer #breastcancerawareness #pregnantafterchemo #pregnancydiary #pregnantbelly #photography #38weekspregnant #inducedlabor #laboranddelivery #formulafeeding #breastfeeding #breastfeedingmama #banner #breastfeedingbanner #nobreastfeeding ™@meghankoziel

A post shared by Hello My Tribe (@hellomytribe) on

Za Meghan, kao i za mnoge druge žene, dojenje jednostavno nije opcija. Zato je nova mama našla kreativan način da zaustavi bilo koga tko počne razgovarati o njezinim izboru hrane za dijete.

"Imam natpis koji je podignut u slučaju da su ljudi zbunjeni zato što ne dojim našu malenu bebu. Da, imam lažne dojke, ne stvarno nemam grudi (ni bradavice), moje tijelo nije sposobno dojiti", dalje objašnjava. "Zona bez dojenja. Iako je dojenje poseban zadatak, molim razmislite prije nego što pitate. Naše čudo od djeteta bit će hranjeno adaptiranim mlijekom i neće utjecati na njezinu budućnost. Ova mama je preživjela", piše na njezinom plakatu. Njezina priča naišla je na veliko odobravanje mnogih žena.

dojenje Možda te zanima... 10 rečenica zbog kojih sam se osjećala kao najgora majka jer nisam dojila Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.