Beba Dojenje 16. siječnja 2018.

Papa Franjo novim majkama: 'I dojenje je jezik ljubavi'

Papa Franjo
Foto: ©M. MIGLIORATO/IPA/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Papa Franjo pozvao je nove majke da slobodno doje tijekom ceremonije krštenja u Sikstinskoj kapeli i poručio im da je i dojenje jezik ljubavi

Poglavar Katoličke crkve svake godine na dan krštenja Isusova obavlja ceremoniju, a tako je i ove godine Papa Franjo krstio 34 bebe u Sikstinskoj kapeli.

Papa Franjo Možda te zanima... Papa Franjo ovom izjavom ponovno oduševio majke! Beba

Kao i svaki put, Papa Franjo pozvao je nove majke da slobodno doje svoje bebe u Sikstinskoj kapeli ako su bebe gladne i poručio im da se ne boje dojenja u crkvi jer je i dojenje jezik ljubavi.

Papa Franjo | Author: OSSERVATORE ROMANO/REUTERS/PIXSELL Foto: OSSERVATORE ROMANO/REUTERS/PIXSELL

"Ako bebe započnu koncert plakanjem, ako im je neudobno ili pretoplo ili ako su gladne - dojite ih. Nemojte se bojati, hranite ih, jer i dojenje je jezik ljubavi", rekao je.

Tijekom ceremonije koja je trajala nešto više od dva sata, papa Franjo krstio je 18 djevojčica i 16 dječaka, uključujući i dva para blizanaca, a Papa Franjo i proteklih godina pozivao je mame slobodno doje u javnosti.

dorotea picek Možda te zanima... 'Mame se ne bi trebale sramiti dojiti u javnosti' Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.