Beba Dojenje 28. lipnja 2016.

Sretna mladenka dojila na vjenčanju u crkvi

Dojenje na vjenčanju
Foto: Facebook/Breastfeeding Mama Talk
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kad je devetomjesečna beba Gemma počela plakati na vjenčanju, sretna mladenka jednostavno je znala što treba napraviti. Uzela je svoju bebu i podojila je usred ceremonije

Svaka mama koja doji zna da ponekad nema izbora, jednostavno mora nahraniti svoje dijete. Ali rijetke mame imaju priliku dojiti na vlastitoj ceremoniji vjenčanja. Kanađanka Christina Torino-Benton je odlučila nahraniti svoju kćer na vlastitom vjenčanju, slika je podijeljena na društvenim mrežama i mlada mama je postala viralni hit o kojem se priča. 

Mama koja doji na vjenčanju postala viralni hit

Kad je devetomjesečna beba Gemma zaplakala u crkvi na ceremoniji vjenčanja mama je znala što mora uraditi. Christina Torino-Benton je pogledala svog zaručnika Dannyja Bentona i rekla mu: "Događa se.". Nakon toga je uzela dijete i jednostavno podojila svoju kćer. 

"Napravila sam to... Jednostavno sam morala. Moj zaručnik Danny uvijek me podržavao u dojenju, tako da je samo kimnuo u znak podrške.", rekla je mama Christina za The Huffington Post. Nitko u crkvi nije reagirao kada je mama počela dojiti, a svećenik je jednostavno nastavio voditi ceremoniju.

Papa Franjo pozvao mame da doje u crkvi

"Gosti na mom vjenčanju nisu bili iznenađeni dojenjem usred ceremonije jer u nekom trenutku uvijek dojim pred njima.", dalje je objasnila mama. Christina je sliku dojenja objavila na stranici Breastfeeding Mama Talk na Facebooku i dobila puno pozitivnih komentara. "Dojenje je tako prirodno. Trebalo mi neko vrijeme kako bih se počela ugodno osjećati dok dojim u javnosti, ali sada mi je to potpuno prirodno i nikako drukčije to ne bih radila.", objasnila je Christina.

Dijete više nije razlog za brak!

Talk about feeding anytime & anywhere. "That moment when you're getting married and your baby gets hungry ;) feeling SO proud of myself! Fighting that good fight! ❤️"

Posted by Breastfeeding Mama Talk on 21. lipnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.