Beba Dojenje 07. listopada 2016.

Mlada mama objasnila zašto je dojila na vlastitom vjenčanju

dojenje na vjencanju
Foto: Facebook/Breastfeeding Mama Talk
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mladenka Emma Coleman objavila je fotografiju s vlastitog vjenčanja koja pokazuje koliko je odana svom djetetu

Mladenka Emma Coleman rodila je svoju kćer s 19 godina. Kao mlada majka često se susretala s predrasudama, mnogi su sumnjali u njezino roditeljstvo zbog godina.

Mama u srednjoj školi: Nedostaju mi izlasci, ali uživam s bebom

Fotografija s njezinog vjenčanja pokazuje koliko je odana svom djetetu, a objavljena je na Facebook stranici Breastfeeding Mama Talk.

"Ja sam mlada mama (19) iz Seattlea, ovo je bio moj dan vjenčanja i ovo mi je jedna od najdražih fotografija tog dana. Kad si mlad to stvara dodatni pritisak hoćeš li sve uraditi kako treba s djetetom i drago mi je da sam u tome. Čak i na svoj dan vjenčanja našla sam način da sve bude kako treba", napisala je mama uz fotografiju. 

'Žutica, ragade i mastitis nisu nas spriječili da još uvijek dojimo'

"Ljudi znaju osuđivati moje roditeljske vještine. Ali ova fotografija je moj dokaz ljubavi prema mojoj kćeri i žrtve koju sam spremna napraviti kako bi ona bila sretna. Čak i na tako važan dan kao što je vjenčanje", izjavila je Emma Coleman za The Huffington Post.

Sretna mladenka dojila na vjenčanju u crkvi

Dojenje nije bilo uvijek lagano za Coleman, ali naučila je kako ga voljeti.  "Na početku je bilo teško i izuzetno zahtjevno. Ponekad je još uvijek tako. Ali za mene, to je toliko prirodno i jako sam sretna. Teško je uvijek biti uspješan u tome. Dojenje je doslovno posao s punim radnim vremenom", dodala je ponosna mama.

"I'm a young mom (19) from Seattle this was on my wedding day (Sep. 24th, 2016) and it's one of my favorite pictures...

Posted by Breastfeeding Mama Talk on 27. rujna 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.