Beba Dojenje 20. kolovoza 2017.

Mama napisala duhovitu pjesmu o dojenju u javnosti

Foto: Facebook/WhitneyReneeHuntwork
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna mama objavila je fotografiju na kojoj doji svog sina u trgovini, a uz koju je napisala i duhovitu pjesmu o dojenju u javnosti

Mama Whitney Renee Huntwork postala je zvijezda nakon što je napisala pjesmu o dojenju u javnosti. Njezinu fotografiju i pjesmu prenijela je popularna Facebook stranica Breastfeeding Mama Talk, a otada duhovita pjesma kruži društvenim mrežama:

"Bilo kada. Bilo gdje. Možeš gledati, nije me briga. Nahranit ću svoje gladno dijete ovdje ili tamo, ako ti se ne sviđa moja sisa, i dalje me nije briga. Restoran? Trgovina? Soka iz sisa ima u izobilju! Kazalište? Muzej? Više si fokusiran na to da se trudiš vidjeti ih! Bočica ili sisa. Sve je to samo hrana. I dalje misliš da bih se trebala pokriti? Trebao bi potrčati i reći to svojoj majci. Izvaditi mobitel i snimiti fotku? Ali, ja sam ta koja je problem? Zar ne poželiš kada bismo svi mogli gledati samo svoja posla? To bi zbilja riješilo probleme. Misliš da sam odvratna? Ja bih mogla reći istu stvar? Misliš da se igram traženja pažnje? U krivu si jer vidiš, ja sam samo zabrinuta o udobnosti svoje bebe i sebe!"

dojenje u javnosti Možda te zanima... Društveni eksperiment: reakcije ljudi na dojenje u javnosti Beba

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.