Beba Dojenje 07. lipnja 2016.

Ponosna mama dojila bebu i na promociji

Mama doji na promociji
Foto: Facebook/Breastfeeding Mama Talk
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Sramotno je što se mnoge žene osjećaju neugodno radeći nešto što je posve prirodno', izjavila je Amber Bowers

Majka troje djece Amber Bowers diplomirala je na koledžu Clary Sage u Oklahomi. Svoju 4-mjesečnu kćer Lunu još uvijek doji i skoro je propustila promociju jer nije mogla ostaviti dijete kod kuće. Međutim, koledž je dao dozvolu da slobodno dovede bebu na promociju. Kolege su je slikale i objavile sliku na Internetu, i tada je krenula priča o mami koja doji na promociji.

Amber Bowers podijelila je svoje iskustvo na Facebook stranici Breastfeeding Mama Talk i objasnila kako se osjećala dok je dojila dijete na promociji. 

Mama koja doji na vjenčanju postala viralni hit

"Nisam mislila da radim ništa što je izvan prosjeka, ali kada sam krenula prema pozornici ljudi su počeli odobravati moje dojenje. Pred odlazak na glavnu pozornicu nekoliko žena me je počelo slikati. Nisam razmišljala o tim reakcijama, razmišljala sam kako moja Luna uživa priljubljena uz mene dok ja gledam promociju.", objasnila je ponosna mama. 

Dijete je dojila sve dok nije trebala otići na pozornicu, a nakon primitka diplome vratila se po kćer. Tijekom promocije saznala je da slika stavljena na Internet i uskoro je je primila mnogo čestitke kao majka i diplomantica.

"Dobila sam mnogo čudesnih i pozitivnih poruka s prekrasnim riječima. Moje srce je puno radosti zbog muškaraca i žena koji su podijelili lijepe riječi i priče sa mnom.", objasnila je Amber za Huffington Post.

Pogledajte što je doživjela mama kad je dojila u restoranu

Amber Bowers je dalje objasnila kako je zahvalna za pozitivnu zajednicu koja ju okružuje, pogotovo zato jer javnost osuđuje mnoge majke zbog dojenja u javnosti.

"To je srž stvari. Podizanje svijesti i biti podrška jedni drugima. Sramotno je što se mnoge žene osjećaju neugodno radeći nešto što je posve prirodno.", navela je ponosna mama. 

I had a chance to chat with the mama in this breastfeeding graduation photo her friend , Courtney Dye posted. The mama...

Posted by Breastfeeding Mama Talk on 29. svibnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.