Beba Dojenje 23. svibnja 2016.

Mama koja doji na vjenčanju postala viralni hit

Mama doji na vjenčanju
Foto: Instagram/Naomi Jael
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Naomi Covert, mama 10-mjesečnog sina TJ-a, doživjela je veliki šok kada je shvatila da je njezina slika na kojoj doji sina postala viralni hit

Naomi Jael Covert, mama 10-mjesečnog sina TJ-a i supruga vojnika, doživjela je veliki šok kada je shvatila da je njezina slika na kojoj doji sina postala viralni hit.  Na svom Instagram profilu objavila je sliku s vjenčanja na kojoj doji dijete.

Mlada mama bila je jako iznenađena kada je vidjele neke komentare pored slike poput "pokrij se, prebaci dekicu preko sebe ili izdoji se i ponesi bočicu."

'Mame se ne bi trebale sramiti dojiti u javnosti'

"Svjesna sam da se mnoge mame boje dojiti dijete u javnosti, pogotovo na velikim događanjima poput vjenčanja. Željela sam pokazati da dojenje nije velika stvar, bez obzira na okolnosti. Napravila sam smiješan izraz lica jer to je samo dojenje. To su samo grudi, Bog mi je dao grudi kako bih ih koristila kada je dijete gladno.", izjavila je Naomi. 

Pogledajte što je doživjela mama kad je dojila u restoranu

Dodala je i kako su gosti na vjenčanju bili sretni jer je dijete bilo sito. "Posve je normalno razgovarati s ljudima dok dijete jede. To nije ništa seksualno. Samo jedna osoba jede.", rekla je mlada mama.

"Dojim svoje dijete u dućanu, u zračnoj luci, u avionu, na sudu i da, čak i u crkvi na vjenčanju.", objasnila je Naomi. 

Papa Franjo pozvao mame da doje u crkvi

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.